Trabzonspor, Yusuf Erdoğan ile anlaşmasını KAP'a bildirdi

Trabzonspor, Yusuf Erdoğan ile anlaşmasını KAP'a bildirdi

Trabzonspor, Kasımpaşa'dan transfer ettiği Yusuf Erdoğan Trabzon'a gitmişti. Bordo-mavili takım, Erdoğan ile 3,5 yıllık anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Bordo-mavililerin Kasımpaşa'dan transfer ettiği Yusuf Erdoğan Trabzon'a gitti. Trabzonspor, Erdoğan ile 3,5 yıllık anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Yusuf Erdoğan için Kasımpaşa'ya 2 taksit halinde toplam 500 bin euro ödenecek.

7 MİLYON TL ÜCRET

KAP'ta yayımlanan açıklama şöyle:

''Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2021/22 futbol sezonu ikinci yarısı için 3.500.000.-TL, 2022/23 futbol sezonu için 7.000.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlarda bir önceki sezon aldığı ücrete (Tüfe+Üfe/2) oranında artış uygulanarak ödeme yapılacaktır. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık ücretin %10'u ödenecektir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla.''

aciklama.jpgKAP'ta yayımlanan Trabzonspor açıklaması

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN