Yusuf Yazıcı'dan Trabzonsporluları kızdıran hamle! 'Formasını müzeden kaldırın!' Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Yusuf Yazıcı'dan Trabzonsporluları kızdıran hamle! 'Formasını müzeden kaldırın!' Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Geçen sezonu kiralık olarak geçiren ve sezonun sona ermesiyle Lille'e geri dönen milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın yeni durağı belli oldu. Milli yıldız, Trabzonsporlu taraftarların tepkisini toplayan bir hamleye imza attı.

2019-2020 sezonunun yaz transfer döneminde 18.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'dan ayrılarak Fransız ekibi Lille'e transfer olan milli yıldız Yusuf Yazıcı, Trabzonsporlu taraftarları kızdıran bir hamleye imza attı.

Lille olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan milli yıldızın yeni takımı büyük oranda belli oldu. Milli yıldız Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.

Takvim'in haberine göre; Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, bu sezon Fransız ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli yıldızı kadrosuna katmayı hedefliyor.

Siyah-beyazlı ekibin yöneticilerinin kısa süre içerisinde Yusuf Yazıcı ile masaya oturması bekleniyor. Milli yıldızın Türkiye'ye dönme konusunda istekli olduğu ve bu nedenle Beşiktaş'a yeşil ışık yaktığı iddia edildi.

Bu sezon Lille forması altında 30 maçta görev alan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda takımına 10 gol 3 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız futbolcunun Lille ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu durumu fırsat bilen siyah-beyazlı ekibin, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü.

Lille forması altında toplamda 123 karşılaşmada görev alan orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda Fransız ekibi adına 27 gol 14 asiste imza attı.

Geçen sezonu kiralık olarak Trabzonspor'da geçiren yıldız orta saha oyuncusu, performansıyla hayal kırıklığı yaratmış ve sezonun sona ermesiyle birlikte bordo-mavili ekibe veda ederek Fransız temsilcisine geri dönmüştü.

Milli yıldızın Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddialar bordo-mavili taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Karadeniz ekibinin taraftarları, Yusuf Yazıcı'nın Beşiktaş'a imza atması halinde Şamil Ekinci Müzesi'nde sergilenen formasının, müzeden kaldırılması yönünde çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN