Zalgiris ile berabere kalan Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Erden Timur resmen açıkladı: Aslan'da bir devir sona erdi

Zalgiris ile berabere kalan Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Erden Timur resmen açıkladı: Aslan'da bir devir sona erdi

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Litvanya'nın Zalgiris Vilnius takımıyla 2-2 berabere kalan Galatasaray'da sürpriz ayrılığı Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur resmen açıkladı.

Yeni sezonun ilk resmi maçında UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Litvanya'nın Zalgiris Vilnius takımıyla karşılaşan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, rakibiyle 2-2 beraber kalarak tur umudunu İstanbul'a bıraktı. 2 Ağustos Çarşamba günü saat 21.30'da İstanbul'da RAMS Park'ta Litvanya ekibiyle rövanş maçına çıkacak sarı-kırmızılı ekipte bir devir sona erdi.

Bloomberg HT'nin sorularını yanıtlayan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekipteki sürpriz ayrılığı resmen açıkladı.

Timur, 2010-2011 sezonunda İtalyan ekibi Lazio'dan transfer edilen Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın bu sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu. Timur'un açıklaması sarı-kırmızılı taraftarları adeta şoke etti.

"MUSLERA’NIN SON SENESİ"

Timur açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Dile kolay 13 yıl. Çok büyük efsane. Muslera’nın son senesi. Onun hayalleriyle sizin hayallerinizin örtüşmesi… Her oyuncu yaşlandıkça planlar yapıyor, önemli olan oralarda da beraber olmak. Performansı verirken yanındasınız, performansı vermezken veya başka bir yere gidiyorsa veya emekliliğinde de onunla birlikte misiniz? Vefa ilişkisini sunuyorsanız, her şeyi çok açık konuşabiliyorsunuzdur…"

Sarı-kırmızılı forma altında 457 maçta görev alan 37 yaşındaki başarılı eldiven Galatasaray'da 6 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 5 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera takımın performansından memnun

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN