ZTK'da yarı final hakemleri belli oldu

ZTK'da yarı final hakemleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) yarı finalinde düdük çalacak hakemler belli oldu. Yukatel Kayserispor ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta Halil Umut Meler'in, Demlir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde ise Atilla Karaoğlan'ın görev alacağı duyuruldu.

Türkiye Futbol Fedarasyonu'nun (TFF) internet sitesinden yapılan açıklamada, 10 mayıs Salı günü Yukatel Kayserispor ile Trabzonspor arasında 20.30'da oynanacak maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Murat Tuğberk Curbay üstlenecek.

Yarı finalin 11 mayıs Çarşamba günü 20.30'da oynanacak diğer maçında, Demlir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde ise Atilla Karaoğlan görev yapacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ile Deniz Caner Özaral üstlenecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN