Sur Yapı İlkbahar’da Vade Farkı Yok, İndirim Var!

Sur Yapı İlkbahar’da 
Vade Farkı Yok, İndirim Var!

Faiz oranlarının artış eğiliminde olduğu bu dönemde Sur Yapı, “Vade Farkı Yok, İndirim Var” Kampanyasını başlattı.

Sultanbeyli’de bulunan Sur Yapı İlkbahar projesinde geçerli olan kampanya kapsamında konut alıcılarına henüz inşaat maliyetlerinin fiyatlara artış olarak yansımasından önce VADE FARKSIZ ve banka kredisiz ev sahibi olma imkânı sunuluyor.

Kampanya kapsamında yüzde 5 indirimin uygulandığı projede, yüzde 25 peşin, yüzde 25 ise teslimde ödeniyor. Kalan miktar ise 48 eşit taksitle vade farkı olmaksızın Sur Yapı bünyesinde ödeme fırsatı sunuluyor. Peşin veya peşin + banka kredili ödeme yapmak isteyen konut alıcılarına ise yüzde 5 indirime ek olarak yüzde 10 daha indirim yapılıyor.

Kampanyadan yararlanmak ve evinizi seçmek için acele edin!

Sultanbeyli’de ‘Her Mevsim İlkbahar’

Sur Yapı, Sultanbeyli’de yapımına başladığı İlkbahar projesinde, eşsiz peyzajıyla doğa ile uyum içinde bir yaşam sunuyor. Benzersiz lokasyonuyla avantaj sağlayan İlkbahar, Kuzey ormanlarına, TEM otoyoluna ve Paşaköy gişelerine yakınlığıyla öne çıkıyor. Yapımı devam eden 3. köprü güzergâhında yer alan projede, TEM otoyolu ve metro ile Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy gibi Anadolu Yakası’ndaki merkezi noktalara kolaylıkla ulaşım imkanı sağlanıyor. Sur Yapı İlkbahar, faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede bulunuyor. Aynı zamanda projeye 300 metre uzaklıkta ise yeni bir üniversite alanı yer alıyor.

Şehrin merkezine çok yakın ve doğanın tüm güzelliklerini içinde barındıran Sur Yapı İlkbahar, uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları ile huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Ağırlıklı olarak kiraz bahçelerinin bulunduğu Sur Yapı İlkbahar’da, elma, erik ve zeytin ağacı bahçeleri de yer alıyor. Aileler için konforlu yaşamın tüm inceliklerinin düşünüldüğü projede, çocuklar dalından meyve yemenin doğallığına kavuşuyor. Sosyal tesisleri, spor alanları, çocuk parkları, kış bahçeleri, çardakları ve süs havuzlarıyla evden uzaklaşmaya gerek kalmadan her türlü aktivitenin gerçekleştirilebileceği proje, gün ışığından doyasıya faydalanılabilecek az katlı ve yatay mimarisiyle de avantaj sağlıyor.  

Ayrıntılı Bilgi için: 444 5 787

www.suryapiilkbahar.com.tr

İlkbahar Projesi İçin:

İdilia Satış Ofisi

TEM otobanı üzerinde Sultanbeyli gişelerinden sağa girin. 1.2 km sonra Ekol Caddesi üzerinde devam edin. Anafen Koleji’nin karşısında İdilia Satış Ofisimizi göreceksiniz.

Metrogarden Alışveriş Merkezi Satış Ofisi

Necip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No: 940 Ümraniye/İstanbul

Advertorial

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN