6500 TL indirimli iPad Pro! Almayı düşünenler kaçırmasın: Dev fırsat sadece o mağazada

6500 TL indirimli iPad Pro! Almayı düşünenler kaçırmasın: Dev fırsat sadece o mağazada

Teknolojik ürünlerinin fiyatlarının hızla artmasıyla neredeyse almasının hayal olduğu bugünlerde o mağazadan dev kampanya! 6500 TL indirimli iPad Pro! Peki iPad Pro fiyatı ne kadar? iPad Pro özellikleri neler? Almayı düşünüyorsanız sakın kaçırmayın...

Teknoloji devi Apple'ın sevilen modeli 12,9 inçlik iPad Pro, A101 mağazalarında muhteşem bir fırsatla satışa sunuluyor. Yenilikçi M2 işlemcisiyle dikkat çeken bu tablet, kullanıcılarına üst düzey performans vaat ediyor.

IPAD PRO ÖZELLİKLERİ

iPad Pro (12.9 inç) (2. Nesil) - Teknik Özellikler (TR)

2022 model iPad Pro, 16 GB RAM ve 1 TB depolama kapasitesiyle geliyor. MicroSD kart desteği olmamasına rağmen, yüksek depolama alanıyla kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor. Ayrıca, tablet iOS 16 ile gelmesine rağmen, sonraki güncellemelerle iOS 17.3 işletim sistemine de yükseltilebiliyor.

12,9 inçlik mini-LED LCD ekranıyla, 2.732 x 2.048 piksel çözünürlük sunan iPad Pro, 120 Hz yenileme hızıyla akıcı bir deneyim sunuyor. Ekranın maksimum 1.600 nit'e kadar çıkabilen parlaklığı, göz alıcı bir görüntü sağlıyor. Stylus kalem desteğiyle çizim yapma ve not alma imkanı sunan tablet, kullanıcıların yaratıcılığını özgürce ifade etmelerini sağlıyor.

12 megapiksel ana kamerası, 10 megapiksel ultra geniş açı kamerası ve 3D LiDAR sensörüyle, yüksek kaliteli fotoğraf ve videolar çekebilen iPad Pro, 4K video kaydı yapabilme özelliğiyle de öne çıkıyor. Ön tarafında bulunan 12 megapiksel kamera ise Full HD video kaydı imkanı sunuyor.

Tabletin dört adet stereo hoparlörü bulunurken, 10.758 mAh'lik bir pil kapasitesiyle uzun süreli kullanım sağlıyor. USB-C bağlantısıyla şarj edilebilen tabletin gövdesinde alüminyum malzeme kullanılıyor.

IPAD PRO FİYATI NE KADAR?

Hücresel şebeke destekli versiyonu için (1 TB model) A101'deki fiyatı 69.999 TL olan iPad Pro'nun resmi fiyatı 76.499 TL.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN