Amazon'da Bahar Fırsatları başlıyor! İndirim yağmuru için geri sayım başladı

Amazon'da Bahar Fırsatları başlıyor! İndirim yağmuru için geri sayım başladı

Amazon'da Bahar Fırsatları başlıyor! İndirim kampanyası merakla bekleniyor! İndirim yağmuru için geri sayım başladı...

Amazon, Prime üyelerine yönelik bir kampanya dönemi başlatıyor. Kampanya kapsamında, çeşitli ürünlerde avantajlı fiyatlar sunulacak. Cep telefonlarından bilgisayarlara, giyim ürünlerinden kitaplara, yapı market ürünlerinden gıda ürünlerine kadar geniş bir yelpazede indirimler gerçekleştirilecek.

Bahar Fırsatları adı altında başlatılacak olan kampanya, 11 Mart'ta başlayacak ve 26 Mart'ta sona erecek. Prime üyeleri, kampanya boyunca indirimlere ek olarak çeşitli ek avantajlardan da faydalanabilecekler. Özellikle, 11-26 Mart tarihleri arasında satın alınan Prime'a özel fırsat ürünlerinin fiyatlarının, 26 Mart'a kadar düşmesi durumunda, aradaki fark Amazon hesaplarına iade edilecek.

AMAZON BAHAR FIRSATLARI KAMPANYASI DETAYLARI

amazon-2.webp

Prime üyelerine özel olarak sunulan "Çok Al & Az Öde" kampanyası kapsamındaki ürünlerde, 500 TL ve üzeri alışverişlerde tüm indirimlere ek olarak %10 indirim uygulanacak. Ayrıca, Maximum Kart sahipleri 3 ay sonra peşin fiyatına 3 taksitle ödeme imkanından yararlanabilecekler. Worldcard sahiplerine ise 200 TL'ye varan Worldpuan hediye edilecek.

Bahar Fırsatları kampanyası, 11 Mart'ta saat 12.00'de başlayacak ve 26 Mart'ta saat 23.59'da sona erecek. Prime üyeleri, bu süre zarfında geniş ürün yelpazesindeki avantajlı fiyatlar ve ek indirimlerden yararlanabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN