Android 15 geliyor! Sadece saatler kaldı: Yapay zeka ile geliyor

Android 15 geliyor! Sadece saatler kaldı: Yapay zeka ile geliyor

Android 15'in çıkış tarihi duyuruldu! Sadece saatler var! Yapay zeka ile birlikte gelecek olan Android 15 neler sunacak? İşte ayrıntılar...

Google, geçtiğimiz yılın merakla beklenen Android 14 güncellemesini yayınladıktan sonra gözler, gelecek sürüm olan Android 15'e çevrildi. Android 15'in, yapay zeka ile donatılacağı ve önemli yenilikler getireceği söylentileri uzun süredir dolaşıyordu. Bu yeni mobil işletim sistemi, özellikleriyle şimdiden dikkat çekiyor.

Android 15'in kod adı "Vanilla Ice Cream" ("Vanilyalı Dondurma") olarak belirlendi. Yeni sürümün, "V" şeklinde bir logo ile geleceği öne sürüldü. Son olarak, Android 15'in çıkış tarihi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

ANDROİD 15 ŞUBAT'TA GELİYOR

The code name of Android 15 will be a well-known dessert loved by all - GizChina.it

Android 15'in çıkış tarihi için resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, bir Google geliştiricisinin Android Açık Kaynak Projesi üzerinden paylaştığı bilgilere göre, yeni sürümün ilk ön izleme güncellemesi yarın, yani 15 Şubat'ta duyurulacak. Bu güncelleme öncelikle Pixel telefonlara sunulacak ve sadece geliştiricilerin erişimine açık olacak. Bu sayede geliştiriciler, uygulamalarını yeni sürümle uyumlu hale getirebilecekler.

Android 15'in getireceği önemli yenilikler arasında "Özel Alan" adında bir özellik bulunuyor. Bu özellik, kullanıcıların istedikleri uygulamayı uygulama listesinden gizleyebilmelerine olanak tanıyacak. Bu sayede kullanıcılar, özel alanlarında istedikleri uygulamaları saklayabilecek ve daha kişisel bir deneyim yaşayabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN