Bilim kurgu filmi değil gerçek! Concept T hologram teknolojisini tanıttı: Yapay zeka destekli Emma hayatımıza giriyor

Hayatımız bilim kurgu filmlerine dönecek! 2024 Mobil Dünya Kongresi'nde Concept T hologram teknolojisini tanıtıldı! Bilim kurgu filmi değil gerçek! Her evin robotu olacak. Yapay zeka destekli Emma hayatımıza giriyor...

İletişim dünyasında yeni bir devrim kapıda! 2024 Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC), Deutsche Telekom tarafından tanıtılan "Concept T" hologram teknolojisi, geleceğin iletişimini şekillendirecek önemli bir adım olarak karşımıza çıktı. Yapay zeka, Hologram Telephony, Wi-Fi algılama, bilgisayar görüşü ve Web 3 gibi yenilikçi teknolojilerin bir araya getirildiği Concept T, iletişim alanında çığır açacak bir potansiyele sahip.

HEYECAN VERİCİ BİR TEKNOLOJİ

consept t hologram teknolojisi

Deutsche Telekom Yönetim Kurulu Üyesi Claudia Nemat, Concept T'nin araştırmasının, hologram teknolojisi gibi geleceğin teknolojilerinin nasıl gerçeğe dönüşebileceğini gösterdiğini ifade eredek. "Yarın raflarda olmasa da bugün zihinlerimizde ve laboratuvarlarımızda" sözleriyle, Concept T'nin geleceğe dair heyecan verici bir vizyon sunduğunu vurguladı.

CONCEPT VIEW ÖZELLİĞİ

consept t hologram teknolojisi

Concept T'nin en çarpıcı özelliklerinden biri olan "Concept view", kullanıcılara hayatlarının her alanında yardımcı olacak bir yapay zeka avatarı olan Emma'yı sunuyor. Hologram aracılığıyla kullanıcılarla etkileşime geçen Emma, alışveriş yapmaktan kripto para yönetimine kadar çeşitli konularda destek sağlayarak iletişim deneyimini yeniden tanımlıyor.

CONCEPT LEVEL ÖZELLİĞİ

consept t hologram teknolojisi

Bununla birlikte, "Concept level" tasarımı geleneksel yönlendiriciyi yeniden şekillendirerek yapay zeka sesli asistan ve Wi-Fi algılama gibi özelliklerle zenginleştiriyor. Modüler yapısı sayesinde kullanıcıların ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen Concept level, kablosuz şarj özelliğiyle de dikkat çekiyor.

CONCEPT BUDDY ÖZELLİĞİ

consept t hologram teknolojisi

MWC'de tanıtılan bir diğer ilginç tasarım ise "Concept buddy". Evde hava kalitesini izleyen ve projeksiyon özelliğine sahip olan bu dostane robot, kullanıcıların evdeki her şeyi kolayca kontrol etmelerine yardımcı olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir