Call Of Duty Modern Warfare 2 sistem gereksinimleri

Call Of Duty Modern Warfare 2 sistem gereksinimleri

Oyun meraklılarının yakından takip etti Call of Duty: Modern Warfare 2 sistem gereksinimleri açıklandı. Yakın zamanda piyasada yer alması beklenen oyun hakkında araştırmalar devam ederken hangi donanımların gerekli olduğu konusu da merak ediliyor. İşte Call of Duty: Modern Warfare 2 sistem gereksinimleri…

Oyun severler tarafından beklenen haber geldi. Call of Duty: Modern Warfare 2 sistem gereksinimleri duyuruldu. Oyunun piyasaya çıkacağını duyurulması ile birlikte birçok kişi tarafından merakla beklenen oyun hakkındaki detaylar da paylaşıldı. Oyunun Beta sürecinin sorunsuz bir şekilde oynanabilmesi için hangi donanımların gerekli olduğu da en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. İşte Call of Duty: Modern Warfare 2 sistem gereksinimleri…

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 OYNAMAN İÇİN HANGİ DONANIMA SAHİP OLMAK GEREKİR?

İlerleyen aylarda piyasaya çıkması beklenen Call of Duty: Modern Warfare 2 için beta sürümünün sorunsuz olarak oynanması için bazı donanımlara sahip olunması gerektiği açıklandı. PlayStation üzerinden Özel sipariş veren kişileri 16 20 Eylül tarihleri arasında erişimlerinin açılacağı bildirildi. PlayStation’da yer alan Beta sürecinin ise 18-20 Eylül tarihleri arasında açılacağı aktarıldı.

Call Of Duty sistem gereksinimleri nelerdir

Activision’un yapımcılığını yaptığı oyun için ön siparişte bulma tüm oyunseverlerin 22-26 Eylül tarihlerinde oyuna erişim sağlayabileceği aktarıldı. Herkesin erişimine açık olacak Beta sürümü için ise 24-26 Eylül tarihleri arasında oyunun açılacağı bilgisi verildi.

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NEDİR?

Oyun severlerin daha kaliteli oyun oynayabilmesi için belirli donanımlara sahip olması gerekmektedir. Birçok kişinin merak ettiği Call of Duty: Modern Warfare 2 donanım gereksinimleri meraklıları ile paylaşıldı. Daha eğlenceli bir oyun için istenen gereksinimler şu şekildedir:

İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

İşlemci: Intel Core i5-3570 veya AMD Ryzen 5 1600X

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 ya da AMD Radeon RX 470

VRAM: 3 GB

RAM: 16 GB RAM

Depolama Alanı: 25 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: DirectX Uyumlu

Önerilen Ekran Kartı Sürücüleri: NVIDIA: 516.79 veya AMD: 21.9.1

Call Of Duty Gerekli donanım

Paylaşıma açılan minimum sistem gereksinimleri doğrultusunda Beta sürecinde sorun yaşamadan Oyun oynamak isteyen kişilerin en az en az Intel Core i5-3570 veya AMD Ryzen 5 1600X gerekecek. Ekran kartı olarak bakıldığında ise oyuncuların en az NVIDIA GeForce GTX 960 ya da AMD Radeon RX 470'e ihtiyaç duyacağı söylendi.

Call of Duty: Modern Warfare 2 için önerilen sistem gereksinimleri şu şekildedir:

İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

İşlemci: Intel Core i7-4770K veya AMD Ryzen 7 1800X

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 ya da AMD Radeon RX 580

VRAM: 3 GB

RAM: 16 GB RAM

Depolama Alanı: 25 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: DirectX Uyumlu

Önerilen Grafik Sürücüleri: NVIDIA: 516.79 veya AMD: 21.9.1

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN