Çiftçiliği sevenlere müjde! Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu sızdırıldı! FS 22 ücretsiz oluyor

Çiftçiliği sevenlere müjde! Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu sızdırıldı! FS 22 ücretsiz oluyor

Çiftçilik hayali olanlara müjde! Epic Games Store'un yeni ücretsiz oyunu sızdırıldı! Farming Simulator 22 ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak...

Epic Games Store, büyük indirim dönemlerinde ve özel günlerde kullanıcılarına sunduğu gizemli oyunlarla oyuncuların heyecanını artırmaya devam ediyor. Bu sürprizlerin ardından çoğunlukla AAA kalitesinde yapımların gelmesi, oyuncuların merakla bekleyişini daha da körüklüyor.

STEAM FİYATI 19,99 DOLAR

Farming Simulator 2022 için gerekli olan sistem gereksinimleri - Bilim Teknoloji Haberleri

Güvenilir sızıntılarıyla tanınan billbill-kun'a göre, Epic Games Store'un sıradaki ücretsiz gizemli oyunu Farming Simulator 22 olacak! Steam'de 19,99 dolarlık fiyat etiketine sahip olan bu oyun, güncel kurla birlikte 644 TL'yi bulan bir değere sahip.

Eğer bu sızıntı doğru çıkarsa, 23 Mayıs tarihinde Farming Simulator 22'yi Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Epic Games tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, billbill-kun'un geçmişteki isabetli tahminleri oyuncuların güvenini kazanmış durumda. Kullanıcı, geçtiğimiz haftaların gizemli oyunlarını da doğru bilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN