Efsane oyun serisi Max Payne'e Remedy ve Rockstar'dan Remake geliyor

Efsane oyun serisi Max Payne'e Remedy ve Rockstar'dan Remake geliyor

Remedy Entertainment ve Rockstar Games efsane oyun serisi Max Payne için işbirliği yapmayı kabul etti. Serideki ilk iki oyunu kapsayacak olan bu remake ise büyük bütçeli bir yapım olacak. Öte yandan bu yapım yeni nesil konsollara ve PC platformuna da gelecek.

Alan Wake, Quantum Break gibi oyunların yapımını da üstlenmiş olan Remedy Entertainment, Rockstar tarafından finanse edilecek olan bu yeni yapımında da başarılı Northlight Engine oyun motorunu kullanacak. Gelen diğer haberlere görse ise bu oyun bir AAA büyüklüğünde olacak yani oyunun bütçesi bir hayli yüksek olacak diyebiliriz.

"YENİ NESİL KONSOLLARA VE PC PLATFORMUNA GELİYOR"

Remedy kurucularından biri olan Tero Virtala, "Max Payne, Remedy ve ekibinin kalbinde her zaman özel bir yere sahip olmuştur ve dünya çapındaki bir çok oyunseverin de aynı şekilde hissettiğini biliyoruz. Max Payne serisindeki aksiyonu, atmosferi ve hikayeyi oyunculara yeni nesil teknolojilerle yaşatmayı istiyoruz. Rockstar Games'teki ortaklarımızla birlikte çalışmaktan büyük heyecan duyuyoruz." dedi. Gelecek Remake serisi PC, PS5 ve Xbox Series X/S için çıkacak.

"BİZE TEKRAR GELDİKLERİNDE ÇOK HEYECANLANDIK"

Rockstar Games'in kurucusu Sam Houser Remedy ile yaptıkları bu ortaklıkla alakalı, "Remedy'deki eski ortaklarımız ile Max Payne oyunlarını yeniden yapmaktan büyük onur duyuyoruz ve tekrardan bize geldiklerinde çok heyecanlandık. Remedy ekibi ve çalışmalarının büyük hayranlarıyız ve bu Remake yapımını birlikte yapmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Serinin çıkış tarihi ile herhangi bir açıklama ne yazık ki henüz verilmedi çünkü şuan için konsept geliştirme aşamasında olduklarını belirttiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN