Epic Games'in bir sonraki ücretsiz oyunu sızdırıldı: Bu seferki oyun bambaşka

Epic Games'in bir sonraki ücretsiz oyunu sızdırıldı: Bu seferki oyun bambaşka

Epic Games Store, her hafta dağıttığı ücretsiz oyunlarla kullanıcılarının bir numaralı dostu oldu! Bir sonraki ücretsiz oyun ise sızdırıldı! 30 Mayıs'ta ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek...

Her hafta ücretsiz oyunlar sunarak oyuncuları memnun etmeye devam eden Epic Games'in, bir sonraki hafta dağıtacağı oyun sızdırıldı. Daha önce güvenilir sızıntılarıyla bilinen Dealabs yazarı billbil-kun, 30 Mayıs'ta ücretsiz olarak sunulacak oyunu açıkladı.

EPİC GAMES'TEN YENİ ÜCRETSİZ OYUN: CHİVALRY 2

Chivalry 2 İncelemesi: Baltalar Savrulacak, Kalkanlar Parçalanacak - Tamindir

Epic Games, oyunculara her hafta ücretsiz oyunlar sunarak dikkat çekmeye devam ediyor. Son sızıntıya göre, 30 Mayıs'tan itibaren Chivalry 2 oyunu Türkiye saatiyle 18.00'den itibaren ücretsiz olarak indirilebilecek. Bu bilgi, daha önce doğru tahminleriyle tanınan billbil-kun tarafından paylaşıldı.

Chivalry 2, Orta Çağ filmlerindeki büyük savaşlardan esinlenerek tasarlanmış bir yapıya sahip. Oyuncular, birinci şahıs kamera açısıyla diğer oyuncular ve düşmanlarla çarpışma deneyimi yaşıyor. Oyun, gerçekçi savaş mekanikleri ve stratejik oyun yapısıyla öne çıkıyor.

CHİVALRY 2'NİN NORMAL FİYATI VE İNDİRİMLİ FİYATI

Chivalry 2 Will Be Released In June For The Epic Games Store

Chivalry 2'nin normal satış fiyatı 40 dolar olarak belirlenmiş durumda. Ancak, Epic Games mağazasında şu anda indirimli olarak 27 TL'ye satın alınabiliyor. Oyunun normal fiyatı ise 69 TL. Bu büyük indirim, oyunu deneyimlemek isteyen oyuncular için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN