FIFA 25 çıkış tarihi sızdı!

FIFA 25 çıkış tarihi sızdı!

FIFA 25 çıkış tarihi öğrenildi! Electronic Arts ile FIFA federasyonu arasındaki anlaşmazlık sonucu, EA artık FIFA lisanslı futbol oyunları geliştiremeyecek. Bu gelişmelerin ardından ortaya çıkan son iddialar ise FIFA 25'in geleceği yönünde! İşte detaylar...

EA'nın FIFA ile yaşadığı sıkıntılar henüz sona ermedi ve artık şirket FIFA lisanslı futbol oyunları geliştiremeyecek. Bu gelişme, federasyonun markanın değerini korumak için başka bir stüdyo ile işbirliği yapacağı anlamına geliyor. Son iddialara göre, FIFA 24 çıkmayacak ve gelecek yıl FIFA 25'in duyurulması bekleniyor.

Bu gelişme, futbol severler arasında büyük bir tartışma yarattı. FIFA serisi, uzun yıllardır futbol oyunları konusunda en popüler markalardan biri olmuştu ve EA'nın yaşadığı bu sıkıntılar, oyuncuların oyun seçeneklerini sınırlayabilir. Ancak, federasyonun başka bir stüdyo ile işbirliği yaparak FIFA markasını canlı tutmaya çalışacağı düşünülüyor. Bu da, futbol tutkunları arasında yeni bir rekabet ortamı oluşturabilir.

OYUN TARİHİNİN EN BÜYÜK PROJELERİNDEN BİRİ!

FİFA 25

FIFA Federasyonu, EA Sports ile rekabet etmek amacıyla kendi oyununu geliştirme planları yapıyor. FIFA 25'in, "oyun tarihinin en büyük projelerinden biri" olacağı ve 2024'ün kış aylarında piyasaya sürüleceği söyleniyor. Bu gelişme, EA Sports'un FIFA 23'ün son "FIFA" oyunu olacağı açıklamasından sonra ortaya çıktığı için büyük ilgi uyandırıyor.

EA'in yönetici ekibi, FIFA oyun serisinin federasyondan daha büyük olduğunu iddia etse de, FIFA Başkanı Gianni Infantino yeni nesil bir oyun üzerinde çalıştıklarını açıklayarak bu iddialara karşı çıkıyor.

EA SPORTS FC için henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, oyuncuların klasikleşen Kariyer Modu ve Ultimate Team modlarını beklemesi muhtemel. Ancak takım isimleri, logoları ve formaları lisanslı olmayabilir.

Sızıntılar doğruysa, FIFA 24 piyasaya sürülmeyecek ve FIFA 25 ise 2024'ün sonlarına kadar oynanabilir olmayacak. Ancak FIFA Federasyonu'nun, EA Sports'a rakip olabilecek bir oyun geliştirme planlarının olduğunu belirtmek gerekir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN