Frostpunk 2 çıkış tarihi belli oldu! Hayranların heyecanlı bekleyişi başladı

Frostpunk 2 çıkış tarihi belli oldu! Hayranların heyecanlı bekleyişi başladı

Kıyamet sonrası hayatta kalma ve şehir kurma oyunu olarak öne çıkan Frostpunk 2 o tarihte çıkış yapıyor! Şimdiden hayranlarını heyecanlı bekleyiş sardı...

Beklenenin ötesinde bir strateji oyunu olan Frostpunk'un devamı olan Frostpunk 2, uzun bir bekleyişin ardından nihayet çıkış tarihini duyurdu. Oyunun yapımcısı olan 11 Bit Studios, heyecanla beklenen Frostpunk 2'nin çıkış tarihi olarak 25 Temmuz 2024'ü açıkladı. Xbox Partners Showcase etkinliği kapsamında yapılan duyuru, strateji oyunu tutkunlarını heyecanlandırdı.

FROSTPUNK 2 NASIL BİR OYUN?

Frostpunk 2 Game Pass'e Gelecek mi? Açıklama Geldi! - Tamindir

Frostpunk 2, olayların üzerinden 30 yıl geçtikten sonra, buharın yerini petrolün aldığı, toplumun ana enerji kaynağının evrim geçirdiği bir dönemde geçiyor. Oyun, orijinal Frostpunk'un temellerini korurken yeni zorluklar ve dinamiklerle oyunculara daha derin bir deneyim sunmayı amaçlıyor. İç karışıklıklara neden olan artan sosyal farklılıklar, metodik "Technocrats" ve adaptasyonu savunan "Icebloods" gibi yeni fraksiyonların eklenmesi, oyuna farklı bir boyut kazandırıyor.

Frostpunk 2, oyunculara daha büyük şehirler kurma imkanı tanıyor. Her biri belirli bir amaca hizmet eden farklı bölgelerde şehirler inşa etmek mümkün olacak. Örneğin, bir bölge sadece gıda üretimi yaparken diğer bir bölge sadece barınma ihtiyacını karşılayabilir. Oyuncular, zorlu kararlar almak zorunda kalacak ve bu kararlar zaman zaman ahlaki değerleri sorgulamalarına neden olacak.

Frostpunk 2 Gameplay Trailer Is Out

Frostpunk 2, 25 Temmuz'da PC için çıkacak ve ilk günden itibaren PC Game Pass aboneleriyle buluşacak. Oyunun standart ve Dijital Deluxe sürümleri şu anda ön siparişe açık. Dijital Deluxe sürümü, Nisan ayında yedi günlük beta erişimi, resmi çıkıştan 72 saat önce hikaye moduna özel erişim ve çıkış sonrası DLC'ler gibi ek avantajlar sunacak. Frostpunk 2, ileri bir tarihte mevcut nesil konsollara da gelecek ve konsol çıkışıyla birlikte Xbox Game Pass'e eklenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN