Google Haritalar'a o özellik geliyor! Herkes için büyük rahatlık olacak: Mekanların girişini tam olarak gösterecek

Google Haritalar'a o özellik geliyor! Herkes için büyük rahatlık olacak: Mekanların girişini tam olarak gösterecek

Google Haritalar uygulamasına o özellik gelecek! Küçük bir özellik olsa da kullanıcılar için büyük rahatlık sağlayacak! Artık mekanların girişini tam olarak gösterecek...

Google Haritalar, kullanıma sunulduğundan bu yana birçok geliştirme geçirerek yolculuk deneyimini kolaylaştırdı. Ancak kullanıcılar için önemli bir eksiklik vardı: Mekanların giriş kapılarının belirtilmemesi. Bu durum, kullanıcıların bazen mekanların yanlış tarafına yönlendirilmesine neden oluyordu.

MEKANLARIN GİRİŞLERİ BELİRGİN OLACAK

How to Use Google Maps Promoted Pins to Drive Local Sales

Android Police'in bildirdiğine göre, Google Haritalar uygulamasının 11.17.0101 sürümünde, Almanya ve ABD'nin belirli bölgelerinde bu eksiklik giderildi. Artık mekanların girişleri harita üzerinde belirgin bir şekilde gösteriliyor. Yeşil çerçeveli beyaz daire sembolü, mekan girişlerini temsil ediyor ve kullanıcıların doğru yere yönlendirilmesini sağlıyor. Bu sembol, kullanıcılar tarafından dokunulduğunda bina veya mekan kırmızı renkte vurgulanarak ön plana çıkıyor ve konumu diğer yerlerden ayırt etmek kolaylaşıyor.

Henüz test aşamasında olan bu özellik, sınırlı bölgelerde ve kullanıcılara sunulmuş durumda. Ancak ilerleyen zamanlarda bu özelliğin tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Tüm mekanların girişlerinin belirtilmesi ise uzun zaman alabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN