Google Stadia kapanıyor mu? Beklenen ilgiyi göremeyen oyun servisinden kötü haber!

Google Stadia kapanıyor mu? Beklenen ilgiyi göremeyen oyun servisinden kötü haber!

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de Google tarafından kullanıcılara sunulan bulut oyun sisteminin kapanacağı ile ilgili oldu. Peki Google Stadia kapanacak mı? Tüm detaylar haberimizde.

Son günlerde internet üzerinden Google bulut oyun sistemi Stadia'nın kapanacağı ile ilgili söylentiler çıkmaya başladı. Peki Stadia kapanıyor mu? Stadia neden kapanıyor? Google Stadia ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Google Stadia kapanacak mı

Google Stadia bulut oyun sistemini kapatmaya hazırlanıyor. Söylentilere göre şirketin yapacağı resmi açıklama ile geçici olarak oyun hizmetinin durdurulacağı konuşuluyor. Bu kararın kullanıcıların yeterli ilgili göstermemesi olduğu düşünülüyor. Google bu hizmetini ilk kez sunduğu zaman binlerce insan merak edip üyeliklerini açtırsa da 3 sene içinde yeterli kullanıcıya ulaşılamadığı düşünülüyor.

Google Stadia Kapanıyor Mu

 Google Stadia'nın bu sorununda en büyük etken ise rakip firmaların daha etkili olması. Tahminlere göre 3 sene içinde yeterli seviyeye ulaşamadığı için kurucu şirketin daha fazla para harcaması gerektiği için Stadia'nın kapanması ile ilgili söylentiler çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde ise Stadia'nın satılacağının da konuşulduğu söyleniyordu. Ancak Google'ın Stadia'yı satmak gibi bir niyeti olmadığı da açıklandı. Şimdilik Google'ın kararı oyun hizmeti büyüyene kadar ikinci bir giriş yapmayı planlıyorlar ancak bu fikirlerinin de değişebileceği konuşuluyor. Eğer platformun kapanma durumu olursa 1 ya da 2 ay önceden abonelere haber verilmesi gerekiyor. Bu sebepe kullanıcılar için öncesinde duyuru yapılacaktır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN