Her otomobil arızalandığında soluğu tamircide almayacaksınız! İOS 17’den şoförlere kolaylık, araba sorunlarını anında çözüm

Her otomobil arızalandığında soluğu tamircide almayacaksınız! İOS 17’den şoförlere kolaylık, araba sorunlarını anında çözüm

İOS 17, bu kez sadece telefonlar için değil sürücüler için de büyük değişimlerle geliyor. Otomobiliniz her arızalandığında soluğu tamircide almayacaksınız! İOS 17 şoförlere kolaylık sağlarken arabanın sorunlarını adeta bir tamir ustası gibi çözecek.

Apple'ın yeni sürümü iOS 17 İPhone 15 serisiyle beraber dağıtılmaya başladı. İOS 17 birçok yenilikle karşımıza çıkarken bu seferki özelliği duyanları şaşkına çevirdi. Yeni sürümün en dikkat çekici özelliklerinden biri araba sahiplerine oldukça yakından ilgilendiren bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. İşte arabanızın dilinden anlayacak o sürüm…

ARABA ARIZALARINIZI ANINDA TESPİT EDEBİLECEK

Birçok kişi araba kullansa da arabanın dilinden her zaman anlayamayabiliyor. Arabanın gösterge panelinde var olan semboller arabanın bir ihtiyacı olduğunu bizlere söylemeye çalışırken bazı sürücüler bunu anlamadığından dolayı hemen bir araba ustasına gidiyor. Apple ise bu sorunu yeni sürümüyle ortadan kaldırmaya hazırlanıyor.

İOS 17 içeriğinde bulunan görsel arama özelliği ile araba panelinde bulunan sembollerin hangi anlama geldiğini söyleyecek. Bu sayede aracın ihtiyacını herhangi bir tamirciye gitmeden yahut Google üzerinden arama yapmakla uğraşmadan kolaylıkla öğrenebileceksiniz.

yeni-proje-3-001.jpg

İOS 17’NİN GETİRDİĞİ İYİLEŞTİRMELER

AirDrop: iPhone’lar arası kolay paylaşımı sağlayan AirDrop yeni sürüm ile beraber kapsama alanının dışına çıktığınızda dahi içeriğin aktarılması internet üzerinden sürdürülecek.

Bekleme Modu: iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modeller için geçerli olacak bekleme modu ekran kapalıyken yeni denetleme seçenekleri sunacak.

Müzik: Ana ekranınızda kullanabileceğiniz müzik seçeneği içerisinde favori parçalar albümler ve listeler genişletilmiş bir şekilde yer alacak. Bunun yanı sıra arşivdeki favorilerinizi de görüntüleyebilecek şekilde filtreler yapabileceksiniz. Öte yandan farklı temalarla renk değiştiren tasarımlarla karşı karşıya kalacaksınız. Her listenin altında görülecek parça önerileri listelerinizi tarzına uyum sağlayan müzikleri eklemenizi kolaylaştıracak.

yeni-proje-4-001.jpg

Kilit ekranınızda fotoğraf karıştırma özelliği ile farklı albüm seçeneklerini görebileceksiniz.

Yeni sürümde güvenilirlik artırılırken aygıtlarda eş zamanlanan ekran süresi ayarlarının güvenilirliği de artırılacak.

Apple Watch bilgileri aktarılırken ya da ilk kez eşleştirme yapılırken konum gizlilik ayarlarıyla alakalı sorunlar düzeltilecek.

Klavyenin yanıt verilebilir birliğinin azalmasına neden olan sorunlar ortadan kaldırılacak.

Tüm iPhone 14 ve iPhone 15 modelleri için geçerli olacak trafik kazası algılama iyileştirmeleri düzenlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN