Herkes bu oyunun ek paketini bekliyordu! Elden Ring DLC'si için çıkış tarihi belli oldu: İlk oynanış fragmanı geldi

Herkes bu oyunun ek paketini bekliyordu! Elden Ring DLC'si için çıkış tarihi belli oldu: İlk oynanış fragmanı geldi

Pek çok oyunsever tarafından merakla beklenen Elden Ring DLC'si çıkış tarihi belli oldu! Elden Ring Shadow of the Erdtree'den ilk oynanış fragmanı geldi...

Uzun zamandır beklenen Elden Ring için heyecan dorukta! Oyunun hayranları, Bandai Namco'nun düzenlediği canlı yayınla Elden Ring Shadow of the Erdtree'nin ilk fragmanını nihayet izleme şansına erişti.

Shadow of the Erdtree adı verilen DLC'nin geçtiğimiz yıl duyurulmasının ardından pek fazla bilgi paylaşılmamıştı. Ancak bugün yayınlanan fragman ile bekleyiş sona erdi. Fragman, Elden Ring'in bu efsanevi dünyasına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.

21 HAZİRAN 2024'TE PİYASAYA SÜRÜLECEK

21 Haziran 2024'te piyasaya sürülecek olan Elden Ring Shadow of the Erdtree için heyecan dorukta. Ön sipariş verenlerin ayrıca Ring of Miquella adlı bir ifadeye de sahip olacakları açıklandı.

Fragmanda, oyuncuların Lands Between'in daha karanlık bölgelerine giderek birçok yeni karakterle savaşacaklarına tanık oluyoruz. Ayrıca, DLC'nin ana düşmanının Malenia'nın ikiz kardeşi Miquella olabileceği öne sürülüyor.

Elden Ring, daha önce de PvP savaşlarının yer aldığı Colosseum adlı büyük bir genişleme paketi almıştı ve yapımcıları tarafından 20 milyondan fazla kopya satıldığı belirtilmişti. 2022 yılında yılın oyunu ödülünü kazanan Elden Ring için FromSoftware ekibinin emek harcamaya devam edeceği açıklandı.

Bununla birlikte, FromSoftware'in ortakları arasında bulunan Tencent'in Elden Ring'in mobil bir versiyonu üzerinde çalıştığı biliniyor. 25 Şubat 2022'de piyasaya sürülen Elden Ring, ikinci yaşını kutlamaya hazırlanıyor.

ELDEN RİNG SHADOW OF THE ERDTREE ÖN SİPARİŞ FİYATI

Elden Ring'in Yeni DLC'si 'Shadow of the Erdtree' Duyuruldu - Tamindir

Elden Ring Shadow of the Erdtree için Steam üzerinden ön sipariş vermek isteyenler için fiyat 25,99 dolar (805,78 TL) olarak belirlendiği duyuruldu. Xbox ve PlayStation platformlarında ise ön sipariş fiyatı 999 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN