Huaweı’nın lipstick kulaklığı ön satışta

Huaweı’nın lipstick kulaklığı ön satışta

Teknolojik ürünler sürekli değişirken firmalar müşterilerine hem daha şık hem daha kullanışlı seçenekler sunmaya devam ediyor. HUAWEI FreeBuds Lipstick, ön satışa çıktı.

Kablolu kulaklıklar artık çok az ya da hiç kullanılmazken kablosuz kulaklıklarda da şık ve daha kulanışlı seçenekler artmaya devam ediyor. Huaweı 10 binden fazla insan kulağı modeline dayanan ergonomik simülasyon sistemine ve kulağın sekiz parçası üzerinde yapılan kapsamlı stres simülasyon testine dayanan endüstri lideri açık-fit tasarımını miras alarak, kulaklık tasarımını en üst düzeyde rahatlık sağlayacak şekilde FreeBuds Lipstick’i geliştirdi.

FreeBuds Lipstick, kulak kanalı şeklini ve kullanım koşullarını otomatik olarak algılayan ve ardından kullanıcıların kulaklarına uyacak en uygun EQ ayarını atayan AEM EQ ayarına sahip. Tüketiciler, HUAWEI AI Life uygulamasını kullanarak, kişiselleştirilmiş bir ses deneyiminin keyfini çıkarmak için dengeli (varsayılan), bas güçlendirme ve tiz güçlendirme yapan üç EQ modundan birini seçebiliyorlar.

HUAWEI FreeBuds Lipstick, çevresel gürültüyü etkili bir şekilde alabilen çift mikrofonlu aktif gürültü engellemeye sahip. AEM gürültü engelleme teknolojisi kullanıcılar için 10’dan fazla set arasından en uygun gürültü engelleyici parametre setini otomatik olarak seçiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN