İnstagram onay kodu neden gelmiyor? 31 Ekim İnstagram hesabım askıya alındı onay kodu gelmiyor

İnstagram onay kodu neden gelmiyor? 31 Ekim İnstagram hesabım askıya alındı onay kodu gelmiyor

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram'da bugün birçok kullanıcı teknik bir sorunla karşı karşıya geldi. Uygulamaya giriş yaparken sorunla karşılaşanlar onay kodunun gelmeme nedenini araştırıyor. Peki, Instagram onay kodunu neden yollamıyor? Instagram hesapları niye askıya alındı? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Dünyadaki en popüler sosyal medya platformu Instagram'da bugün yaşanan teknik sorun birçok kullanıcıyı mağdur etti. Öyle ki Instagram uygulamasına giriş yapmak isteyen kullanıcılar hesaplarının askıya alındığı uyarısıyla karşılaşınca neye uğradıklarını şaşırdı.

Yaşanan sorunun ardından konuyla ilgili açıklama yapan Instagram, sorunu çözmek için çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek kullanıcılardan özür diledi. Hesabını kurtarmak isteyen kullanıcılar ise onay kodunun neden gelmediğini araştırıyor.

INSTAGRAM ONAY KODU NİYE GELMİYOR?

Instagram uygulaması bugün yaşanan teknik sorunlarla gündemde. Sistemden onay kodu bekleyen kullanıcılar onay kodunun gelmemesinden dert yanıyor. Askıya alınan hesaplarla ilgili açıklama yapan Instagram, onay koduyla ilgili ise henüz bir açıklama yapmadı.

 ınstagram onay kodu neden gelmiyor

İnternet siteleri ile uygulamaların anlık durumuyla ilgili bilgilendirme yapan DownDetector konuyla ilgili, birkaç saattir birçok kullanıcının şikayette bulunduğunu ve erişim sorunu yaşadığını belirtti. Şuan hangi işlevlerin çalışmadığı tam olarak bilinmiyor ancak uygulamada genel olarak yavaşlık ve sayfa yenileyememe sorunu yaşanıyor. Fakat, kimi kullanıcılar ise uygulamayı her zamanki gibi bir sorun yaşamadan kullanmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN