iPhone 15 kullananlar buna kesinlikle dikkat edin! Apple baştan uyardı, sonra düzeltemeyebilirsiniz

iPhone 15 kullananlar buna kesinlikle dikkat edin! Apple baştan uyardı, sonra düzeltemeyebilirsiniz

Dünyaca ünlü telefon markası iPhone kullanıcılarını çok üzecek bir uyarı ile gündeme geldi! Apple alıcıları tek tek uyardı… Baştan bu uyarılara kulak asmazsanız daha sonra düzeltemeyebilirsiniz. İşte konuya ilişkin detaylar…

Apple, hem telefonları hem bilgisayarları hem de tüm elektronik aletleri ile dünyadaki en ünlü markalardan biri. Oldukça rağbet gören bu markanın vazgeçilmezi ise iPhone model telefonları. Geçtiğimiz günlerde son olarak iPhone 15’in tanıtımı gerçekleşti. Dört yeni modelle müşterilerin karşısına çıkan telefon fiyatlarıyla resmen dudak uçuklattı. Lakin iPhone kullanıcılarına bu yeni model için bir uyardı geldi. Aman dikkat, sonradan pişman olabilirsiniz.

ALİÜMİNYUM YERİNE TİTANYUM

Apple, 12 Eylül tarihinde iPhone 15’in tanıtımını gerçekleştirdi. Yapılan tanıtım etkinliğinde iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max olmak üzere 4 yeni model müşterilere sunuldu. Bu sene yapılan cihazların Pro ve Pro Max modellerinde alüminyum yerine titanyum malzeme kullanıldı.

yeni-proje-2-002.jpg

Bu kapsamda iPhone 15 Pro ve Pro Max, uzay araçlarının ve gezici araçların yapımında kullanılan havacılık malzemesinin aynısı olan 5. derecede titanyumdan üretildi. Lakin bu malzeme bazı sorunları beraberinde getirdi.

KILIFSIZ KULLANILIRSA RENK DEĞİŞİMİ OLUR DİYEREK UYARDU

iPhone 15 Pro veya iPhone 15 Pro Max modellerini satın alacak olanlar kılıfsız telefon kullanmayı düşünmeseniz iyi olur. Çünkü Apple, yaptığı bir açıklamada titanyum çerçevenin koruma olmadığı zaman geçici renk değişimlerine uğrayabileceğini açıkladı. Sadece elle tutmanın bile metal kasada renk ağarmalarına neden olabilir.

yeni-proje-1-002.jpg

Öte yandan cildinizdeki yağın bile iPhone’nunuzun rengini değiştirme ihtimali olduğu paylaşıldı. Bunun nedeni ise daha ucuz olan iPhone 15 ve 15 Plus'ın aksine, daha pahalı olan Pro serisinin paslanmaz çelik yerine hafif titanyum kullanmasıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN