Iphone 16 Pro tasarımı internete sızdı

Iphone 16 Pro tasarımı internete sızdı

Amerikan teknoloji devi Apple, iPhone 16 serisi üzerinde çalışıyor. iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'ın tasarımları internete sızdı.

Chip'in haberine göre, yeni iPhone 16 Pro maketleri büyük oranda iPhone 15 Pro’ya benziyor olsa da bazı önemli farklılıklar görülüyor.

MacRumors, ekranların daha büyük olacağını, her birinde kapasitif Çekim (Capture) düğmesinin bulunacağını ve şu anda iPhone 15 Pro Max’e özel olan 5x teraprism telefoto kameranın 2024’te her iki Pro modelinde de bulunacağını iddia ediyor.

yeni-proje-4-004.jpg

Arka kamera sensörlerinden başlayacak olursak, üç prototipte iki farklı düzen mevcut. Bunlardan ilki iPhone 15'in çıkıntılı tasarımını koruyor. Diğerinde ise, (Pembe Model) özellikle iPhone X'e benzer bütünleşik bir tasarım tercih edilmiş. Ayrıca bu modelde mekanik düğmeler yerine birleşik ve kapasitif tuşlar bulunuyor.

iPhone 16 serisi için önümüzdeki bir yıla yakın bir süre var. Bu nedenle nihai sürümde farklılıklar yaşanabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN