iPhone 16 tasarımı sızdı: Artık yeni bir düğmesi var

iPhone 16 tasarımı sızdı: Artık yeni bir düğmesi var

Apple, yeni iPhone modeli üzerindeki çalışmalarını sürdürürken, sızan görüntüler teknoloji meraklıları arasında büyük heyecan yarattı. İddialara göre, iPhone 16 diğer modellerden farklı olarak yeni bir düğmeyle oluşturulacak.

Apple, yeni iPhone modelleri üzerindeki çalışmalarını sürdürürken, teknoloji meraklıları sızan görüntülerle heyecanlanmaya başladı. Şirket, yeni akıllı telefonunun tüm ayrıntılarını gizli tutmak için çaba sarf ediyor ancak yeni bir sızıntı, hayranlara Apple'ın bir sonraki iPhone'unun nasıl görünebileceğine dair önemli ipuçları sunuyor.

Sızdırılan tasarım görselleri, sağ tarafta yeni bir düğmeyi gösteriyor ve bu, Apple'ın özellikle selfie çekmeyi ve video çekenleri hedef aldığı görünüyor. Görseller ayrıca, sol kenardaki ses kontrollerinin üzerindeki küçük düğmenin de büyüyeceğini gösteriyor.

Yeni düğme, üçüncü taraf iPhone kılıfı üreticilerine verilen dosyalardan elde edilen görüntülere göre, telefonun kenarında, ekranın sağında ve güç düğmesinin altında yer alacak. Bu düğmeye hafifçe dokunmak, odaklamayı ve yakınlaştırmayı ayarlarken, düğmeye basmak fotoğrafı çekecek veya videoyu başlatacak.

Ancak belirtilen yeni düğmenin yalnızca Pro modelinde olacağı ifade ediliyor, bu da diğer iPhone 16 modellerinin bu özelliği taşımayabileceğini gösteriyor.

Apple'ın iPhone 16 için dört farklı versiyonla piyasaya sürülmesi bekleniyor: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max. MacRumours'un haberine göre, en pahalı iki seçenek olan iki Pro modelinin ekran boyutları, iPhone 15 modellerine kıyasla daha büyük olacak.

Sızdırılan son görsellere göre, iPhone 16'nın standart versiyonunun arka kamera lenslerinde büyük bir değişiklik yapıldığı görülüyor. iPhone 16'nın standart versiyonu, çapraz değil dikey olarak düzenlenmiş iki kamera merceğine sahip olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN