İşte Instagram, Twitter ve Tiktok'ta çok kısa sürede ve ücret ödemeden takipçi arttırmanın püf noktası...

İşte Instagram, Twitter ve Tiktok'ta çok kısa sürede ve ücret ödemeden takipçi arttırmanın püf noktası...

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ünlüler kısa sürede milyonlarca lira para kazanabiliyor. Sosyal medyada takipçi sayısını artırmak size hiç tahmin etmediğiniz bir iş dünyasının içine sokabilir. Peki sosyal medya uygulamaları Instagram, Twitter ve Tiktok'ta çok kısa sürede ve hiçbir yere para ödemeden nasıl takipçi artırılır? İşte detaylar...

Sosyal medya uygulamaları ilk başta eğlence amaçlı yapılmış aplikasyonlar olmasına rağmen zamanla büyüyerek alternatif bir medya şekline döndü.

Çekilen fotoğraflar, edinilen deneyimler, görüşler, arkadaşlar ve tanıdıklar için bir vitrin olan sosyal medya uygulamalarından aynı zamanda milyonlar kazanmak mümkün. Instagram, Twitter ve TikTok'ta eğer sayıları milyonları aşan takipçiniz varsa ve paylaştığınız her şey binlerce beğeni ve yorum alıyorsa yaptığınız paylaşımlardan hem maddi hem de manevi olarak tatmin olabilirsiniz!

media-998990-1920.jpg

Sosyal medyayı gerçek bir vitrine çevirerek ünlü olan birçok Youtuber ve Instagram kullanıcısı var. Ama en ünlü influencerlardan biri kadar beğeniyi nasıl kazanırsınız? Chiara Ferragni'nin Instagram'da yaklaşık 26 milyon 700 bin takipçisi var ve yılda 10 milyon avrodan fazla kazanıyor.

chiaraferragni-277320778-687693742574181-7650773820382311017-n.jpg

İnanılmaz ama bizim gibi normal bir insanın bile aynı seviyelere ulaşması mümkün. Aslında, sosyal ağların takipçilerini ve beğenilerini artırmanın püf noktası burada. Küçük ve basit ipuçlarını takip ederek takipçilerimizi ikiye katlayabilir ve gerçekten popüler olabiliriz.

INSTAGRAM'IN KURALLARI

Sosyal medya gönderilerimizi okuyan veya görüntüleyen insan akışını artırmanın birçok yolu vardır. Bununla birlikte, en önemli kuralın, ilgi çekici içeriğe sahip günlük gönderilerle halkı korumak olduğu ortaya çıkıyor. Bir sayfayı veya bir kişiyi takip etmek için, bize kaliteli fotoğraflar vermeleri, hareketsiz halde seyahat etmemizi sağlamaları, bize yardımcı olmaları veya bizi şaşırtmaları gerekir.

chiaraferragni-274831419-301751811865751-7123874700235845669-n.jpg

Çok etkili olduğu kanıtlanan bir başka yöntem de en çok takip edilen gönderilerin nasıl yapıldığını incelemektir. Influencerlardan veya en popüler sayfalardan ipucu almak, tekniğimizi geliştirmemizi sağlar. Hangi dili kullanacağınızı, web trendlerinin neler olduğunu ve en sevilen türlerin neler olduğunu anlamak. Örneğin, Instagram'da bulduğumuz büyüteci seçmeniz yeterli.

Yine, hashtag'leri mükemmel bir şekilde kullanmak esastır . Anahtar kelimeler, aramaları yönlendiren ve gönderimizin bir başkası yerine seçilmesini sağlayanlardır. Aramalarda en çok hangilerinin çıktığına bir göz atalım ve onu takip edelim.

İşte Instagram, Twitter ve Tiktok'ta çok kısa sürede ve ücret ödemeden takipçi arttırmanın püf noktası...

Twitter veya TikTok'un büyük hayranlarıysak, takipçileri artırmak için aynı arzuya sahip olacağız. Ne kadar çok takipçiniz olursa, faaliyet gösterdiğimiz sektör ve dolayısıyla olası müşteriler üzerindeki etkimiz o kadar büyük olacaktır. İlk kural, yukarıdaki gibi, her gün ve birkaç kez, tercihen ziyaretçi akışına göre belirli zamanlarda tweet atmak veya paylaşımda bulunmaktır.

O halde Twitter, yalnızca yazılı içerik için değil, aynı zamanda görsel içerik için de ödeme yapar. Her zaman yenilerini ekleyelim ve cevaplamayı, retweetlemeyi ve etiketlemeyi unutmayın. Başka bir ipucu, sektörümüzle ilgilenebilecek kişileri belirlemeye çalışalım ve onları alakalı etiketler ve içeriklerle davet edelim. Bu basit önlemlerle mükemmel sonuçlar alacağımızı göreceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN