Meksika Kongresi'ndeki 'uzaylı' sergisi gündem olmuştu: NASA'nın kritik UFO raporu bugün

Meksika Kongresi'ndeki 'uzaylı' sergisi gündem olmuştu: NASA'nın kritik UFO raporu bugün

Meksika'da insan olmadığı iddia edilen iki varlığın kalıntılarının kamuoyuyla paylaşılmasının ardından NASA'nın UFO araştırma ekibinin bugün bir toplantı düzenlemesi bekleniyor. Uzun süredir beklenen toplantıda eldeki bulguların tartışılması planlanıyor.

Dünya basını Meksika Kongresi'nde Peru'nun Cusco şehrinden çıkarılan ve uzaylılara ait olduğu öne sürülen iki fosili konuşuyor.

Camekanda sergilenen fosillerle ilgili bilim insanları "Onlar, dünyasal evrimimizin bir parçası olmayan, insan olmayan varlıklardır. Onlar yok olduktan sonra başka bir evrimi olmayan varlıklardır.

7726332.jpg

Karbon-14 yaş hesaplama analizini gerçekleştiren Meksika Ulusal Özerk Üniversitesine göre, bu canlılar yaklaşık bin yaşındadır. Bunlar uzay gemilerinden çıkarılan varlıklar değildir. Daha ziyade diatom madenlerine gömülmüş varlıklardırlar.

7726322.jpg

Diatom toprağı, 17 milyon yıl öncesine ait fosillerdir" açıklamasını yapmıştı.

BULGULAR TARTIŞILACAK

Gündemi sallayan olayın ardından NASA'nın 2022'de görevlendirdiği bağımsız UFO çalışma ekibinin bulgularını tartışmak üzere NASA genel merkezinde bir basın toplantısı düzenlenmesi planlanıyor.

7726326.jpg

Konu, uzun süredir kamuoyunun dikkatini çekiyordu.

7726320.jpg

ABD'de "UFO" yerine "tanımlanamayan anormal fenomen" (UAP) isimlendirmesi kullanılmaya başlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN