Merakla beklenen Huawei P70 kamera özellikleri sızdırıldı! Herkes merakla bekliyordu: İşte Huawei P70 özellikleri

Merakla beklenen Huawei P70 kamera özellikleri sızdırıldı! Herkes merakla bekliyordu: İşte Huawei P70 özellikleri

Merakla beklenen Huawei P70 kamera özellikleri sızdırıldı! Tüm gözlerin çevrildiği bu yeni modelin özellikleri, bekleyenleri heyecanlandırıyor. İşte Huawei P70'in iddialı kamera ve diğer özellikleri...

Huawei, rekabeti kızıştırmak ve sektördeki pazar payını yeniden kazanmak için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Çin merkezli teknoloji devi, fiyat performans odaklı bir yaklaşımla geliştirdiği yeni P70 serisiyle dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Özellikle kamera performansına önem veren kullanıcılar için heyecan verici detaylar ortaya çıktı.

HUAWEI P70 KAMERA ÖZELLİKLERİ

Huawei P70 series might launch with a 1-inch main camera sensor - Root-Nation.com

Son raporlara göre, Huawei P70 serisi, kamera konusunda iddialı bir şekilde tasarlanmış. Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre, telefonun ana kamerası değişken diyafram açıklığına sahip 50 Megapiksellik Sony IMX989 sensörüyle donatılmış. Ayrıca, ultra geniş açı ve 4x periskop telefoto sensörleri de 50 Megapiksellik çözünürlüğe sahip olacak.

Huawei P70 serisinin özellikleri bununla da sınırlı değil. İki farklı ekran seçeneği sunulacak: 6,5 inç ve 6,8 inç boyutlarında olan bu ekranlar, 1,5K çözünürlük ve LTPO teknolojisi ile kullanıcılarına yüksek performans vadediyor. Ayrıca, Mate 60 serisinde de kullanılan 5G destekli Kirin 9000S işlemcisinin P70 serisinde yer alacağı belirtiliyor. 7 nm mimariye sahip olan bu işlemci, yüksek performans sunarken enerji verimliliğini de artırıyor.

Huawei P70 ailesinin tanıtım tarihi henüz netleşmemiş olsa da, şirketin önceki serileriyle benzer bir tanıtım takvimine sahip olması bekleniyor. Muhtemelen 2024'ün ilk yarısında tanıtılacak olan bu seri için mart veya nisan aylarının uygun olduğu düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN