Oyunculara bir darbe de EA'den! EA Play Pro fiyatına zam! İşte yeni fiyatı

Oyunculara bir darbe de EA'den! EA Play Pro fiyatına zam! İşte yeni fiyatı

Oyunculara bir darbeyi de Electronic Arts (EA) vurdu! EA Play Pro fiyatına zam geldi! İşte EA Play Pro yeni fiyatı...

Electronic Arts (EA) tarafından sunulan abonelik tabanlı EA Play hizmeti, oyunculara geniş bir oyun yelpazesine tek bir ödemeyle erişme imkanı tanıyor. Ancak, bu hizmetin fiyatları son zamanlarda artış gösterdi. İlk olarak, standart paketin fiyatı geçtiğimiz günlerde yüzde 447 oranında artarak 40 TL'den 219 TL'ye yükseldi. Bugün ise, ek avantajlar sunan Pro seçeneği için de bir zam yapıldı.

EA PLAY PRO TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

EA Play Abonelik Hizmeti Zamlandı! İşte Türkiye Fiyatı

EA Play Pro hizmetinin fiyatı, kısa bir süre önce yapılan bu zamla birlikte 149,99 TL'den 699 TL'ye çıktı. Bu, %312'lik büyük bir artışı temsil ediyor. Yapılan duyuruya göre, bu zam 10 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak. Ancak, mevcut abonelerin 9 Mayıs'ta eski fiyattan yenileme yapabilecekleri belirtiliyor.

EA PLAY ZAMLANDI

EA Access Yeni Adıyla Steam'e Geliyor! - Turuncu Levye

Önemli bir not olarak, bu fiyat artışlarının sadece Türkiye'yi değil, Avrupa'yı da etkilediğini belirtmek gerekir. EA Play'in aylık fiyatı Avrupa için 3,99 eurodan 5,99 euroya, EA Play Pro'nun aylık fiyatı ise 14,99 eurodan 16,99 euroya yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN