PUBG hayranlarına yeni yıl hediyesi: Tamamen ücretsiz!

PUBG hayranlarına yeni yıl hediyesi: Tamamen ücretsiz!

PUBG ücretsiz mi? PUBG bedava oynanabilecek! Oyun dünyasının son dönem popüler oyunlarından Playerunknown's Battlegrounds (PUBG), 12 Ocak 2022 tarihinden itibaren tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilecek. Daha önce anlık oyuncu sayısında rekor kıran PUBG'nin yeni yılda daha geniş kitlelere ulaşması bekleniyor. İşte detaylar...

PUBG'yi oynamak ücretsiz oluyor. Dünya genelinde milyonlarca oyuncuya sahip Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) oyununun yapımcısından sevindiren haber geldi. 2017 yılında piyasaya çıktığı günden itibaren hızla yükselen PUBG, oyun dünyasına adeta damga vurdu.

PUBG ÜCRETSİZ Mİ?

Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) oyununun geliştiricisi Krafton, oyun dünyasının Oscar ödülleri olarak kabul edilen 'The Game Awards 2021'de yaptığı açıklamada, PUBG'nin oynaması ücretsiz (free-to-play) bir modele geçeceğini duyurdu. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında bedava oynanabilecek PUBG'de anlık oyuncu sayısının katlanması bekleniyor.

PUBG NE ZAMAN BEDAVA OLACAK?

Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) oyununun 12 Ocak 2022 tarihinden itibaren tamamen ücretsiz indirilip oynanabileceğini duyuran Krafton, oyunun ücretsiz olmasıyla birlikte 'premium' hesap özelliğinin geleceğini ve dileyenlerin belirli ücret karşılığında bu üyeliği satın alabileceğini belirtti. Oyunu daha öncesinde satın alanların hesabı ise otomatik olarak premium pakete yükseltilecek.

CS: GO oyununda olduğu gibi hem ücretsiz hem de ücretli sistemine geçecek PUBG'de premium hesabın yurt dışında 12.99 dolardan satılması bekleniyor. Türkiye için PUBG premium ücreti henüz belli değil.

PUBG ÜCRETSİZ İNDİRME SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN