PlayStation Plus Ocak 2022 oyunları belli oldu! İşte PS4, PS5 ücretsiz oyunlar

PlayStation Plus Ocak 2022 oyunları belli oldu! İşte PS4, PS5 ücretsiz oyunlar

2022 Ocak PlayStation Plus ücretsiz oyunları resmen açıklanmadan önce sosyal medyada sızdırıldı. Twitter'da paylaşılan ve güvenilir kaynakların doğruladığı bilgilere göre, PlayStation Plus'ta 2022 yılının ocak ayında verilecek ücretsiz oyunları arasında Persona 5 Strikers, Deep Rock Galactic ve Dirt 5 yer alıyor. İşte, PS Plus Ocak 2022 oyunları...

PlayStation'ın online platformu PS Plus'ta Ocak 2022'de ücretsiz oynanabilecek oyunlar, 'gamer'ları sevindirdi. Daha önce verdiği oyunlarla kullanıcıların eleştiri oklarına hedef olan PlayStation Plus, yeni yılın ilk ayında vereceği oyunlarla yüzleri güldürdü. PS Plus tarafından hediye edilecek oyunlardan ikisi hem PS4 hem de PS5 için oynanabilecek. Öte yandan sadece PlayStation 4 için sunulacak olan bir diğer oyun ise PlayStation 5'in geriye uyumluluk özelliği ile PS5'te de oynanabilecek.

2022 OCAK PLAYSTATION PLUS ÜCRETSİZ OYUNLAR

* Deep Rock Galactic (PS5 / PS4)

* Dirt 5 (PS5 / PS4)

* Persona 5 Strikers (PS4)

PS PLUS OCAK 2022 OYUNLARI NELER?

Ralli oyunları denince akla gelen ilk yapımlardan biri olan DIRT serisinin son oyunu 'DIRT 5' hem PS4, hem de PS5 sahiplerine hediye ediliyor.

Bir başka hediye edilen oyun ise Coffee Stain Publishing tarafından piyasaya sürülen FPS oyunu 'Deep Rock Galactic' oldu.

Dikkat çeken bir başka yapım ise, gelmiş geçmiş en iyi JRPG serilerinden biri olan ve sıra tabanlı oynanış yapısıyla milyonlarca hayranı olan Persona serisinin son halkası, Persona 5 Strikers oldu.

Bununla birlikte PlayStation Plus abonelerine aralık ayında ise Godfall Challenger Edition, Mortal Shell ve Lego DC Super Villains oyunları verilmişti. PlayStation Plus aboneleri 4 Ocak 2022 Salı gününe kadar bu oyunları kütüphanelerine ekleyebilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN