Samsung'da Kasım indirimleri başladı! Akıllı saatlerde görülmemiş indirim: Kaçıran üzülür

Samsung'da Kasım indirimleri başladı! Akıllı saatlerde görülmemiş indirim: Kaçıran üzülür

Amazon'un "Gülümseten Kasım İndirimleri" başladı! Samsung'un akıllı saatleri de indirim kampanyasına dahil oldu! Kaçıran pişman olur! Samsung'un en yeni akıllı saat modelleri de indirime girdi...

mazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları kampanyası kapsamında Samsung Galaxy Watch akıllı saatlerinde indirim fırsatları sunulmaktadır. Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic modelleri, uygun fiyatlarla Amazon üzerinden satın alınabilmektedir.

SAMSUNG GALAXY WATCH 6 MODELLERİNDE İNDİRİM

Galaxy Watch 6’nın Öne Çıkan Özellikleri: Samsung Galaxy Watch 6, önceki modele göre daha büyük ekran ve ince çerçeve tasarımıyla dikkat çekiyor. 40mm ve 43mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneği bulunuyor. Saat, 480 x 480 çözünürlüğündeki Super AMOLED panel ile yüksek görüntü kalitesi sunuyor. Safir Kristal cam ile korunan ekran, çizilmelere karşı dayanıklılık sağlıyor. Exynos W930 yonga seti sayesinde %18 daha hızlı performans sunan saat, gelişmiş uyku takibi, EKG özellikleri ve kalp ritmindeki düzensizlikleri uyarı özellikleri ile öne çıkıyor. Ayrıca, 40 saate kadar dayanabilen pil ömrü ve hızlı şarj özelliği, kullanıcıların beklentilerini karşılıyor.

Galaxy Watch 6 İçin Amazon'dan Satın Al

samsung-galaxy-watch-fiyat1.jpg

Galaxy Watch 6 Classic'in Öne Çıkan Özellikleri: Samsung Galaxy Watch 6 Classic, 44 mm ve 47mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneği sunuyor. Paslanmaz çelik kasası, döndürülebilir metal çerçevesi ve tasarımındaki özel detaylar ile Galaxy Watch 6'dan farklılaştırıyor. Exynos W930 yonga seti, gelişmiş uyku takibi, EKG ve kalp ritmindeki düzensizlikleri uyarı özellikleri, saat kullanıcılarına üst düzey bir deneyim sunuyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde 30 dakikada %45'e kadar şarj olabilme özelliği, kullanıcıların pratik kullanımını destekliyor.

Galaxy Watch 6 Classic İçin Amazon'dan Satın Al

samsung-galaxy-watch-fiyat2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN