Threads ne işe yarar?

Threads ne işe yarar?

Meta şirketinin oluşturduğu Threads ne işe yarar? Merak edilen konular arasında bulunur. Bunun nedeni günlük 30 milyon kullanıcıya ulaşmasıdır. Threads’ı tanımadan kullanmak istemeyen kişiler ne işe yaradığını öğrenerek indirme gerçekleştirirler.

THREADS PLATFORMU NE İŞE YARAR?

Meta şirketinin Twitter alternatifi olarak tasarladığı Threads birden fazla işlem için kullanılır. Ayrıca geliştirilmeye devam edilen uygulamanın yeni kullanım özellikleri kazanacağı beklenir.

Threads platformu kullanıcıların şunları yapmasına yarar;

  • Metin paylaşmayı sağlar
  • Fotoğraf paylaşmayı sağlar
  • Hesap takip etmeyi sağlar
  • Takipçi kazanmayı sağlar
  • Fenomen olmayı sağlar
  • Para kazanmayı sağlar

Threads üzerinden bu kazanımları elde etmek için öncelikle uygulamanın tüm detaylarına hakim olmak gerekir. Bu sayede profesyonel şekilde kullanılan uygulama ile gerek takipçi gerekse para kazanılır.

THREADS METİN PAYLAŞMAYI SAĞLAR

Threads kişilerin metin paylaşmasını sağlar. Metin tabanına sahip bir uygulama olması hesap sahiplerinin istedikleri metinleri hesapları üzerinden paylaşmalarına imkan tanır.

Metin paylaşmayı düşünen kişiler yeni yazışma sekmesini kullanarak paylaşım yapabilirler. Twitter aksine Threads uzun metinlerin paylaşılmasına imkan tanır. Hesap sahipleri tek seferde maksimum 500 karakterden oluşan bir metni paylaşabilirler.

THREADS FOTOĞRAF PAYLAŞMAYI SAĞLAR

Metin dışında Threads fotoğraf paylaşımı için de kullanılır. Bu açıdan instagram ve twitter ile benzerlik gösterir. Fotoğraf paylaşmak isteyen kişiler yeni yazışma sekmesinden istedikleri fotoğrafları paylaşırlar. Bunun için galeriden fotoğrafları belirlemeleri ve Paylaş butonuna tıklamaları yeterli olur.

THREADS AÇILAN HESAPLARI TAKİP ETMEYİ SAĞLAR

Threads platformu hesap takip etmeyi sağlar. Kısa sürede milyonlarca kullanıcıya sahip olan uygulamada istenen hesaplar takibe alınır. Böylelikle hesaplardan yapılan metin veya fotoğraf gönderileri takip edilir. Yapılan paylaşımların beğenilmesi, yorum yapılması veya repost atılması mümkün olur. Böylelikle içerikler geniş bir kitleye ulaşır. Hesapların takip edilmesi için Takip Et butonuna tıklamak yeterlidir.

THREADS TAKİPÇİ KAZANMAYI SAĞLAR

Uygulamayı kullanan kişiler açılan hesapları takip edebilecekleri gibi takipçi de kazanırlar. Takipçi kazanmak ise yapılan kaliteli paylaşımlarla mümkün olur. Paylaşımları beğenen kişiler hesabı takip ederek takipçi sayısının artmasını sağlarlar.

THREADS FENOMEN OLMAYI SAĞLAR

Threads fenomen olma konusunda da yarar sağlar. Özellikle kaliteli içerikler ve düzenli paylaşımlar fenomenliği kolaylaştırır. Fenomen olan kişiler insanlar tarafından tanınmaya ve ilgi görmeye başlarlar. Bu da ünlü dünyasına katılmaları ve o dünyanın nimetlerinden faydalanmayı sağlar.

THREADS PARA KAZANMAYI SAĞLAR

Threads kişilerin para kazanmalarına yardımcı olur. Milyonlarca takipçiye ulaşan kişiler reklam ve iş anlaşmaları yaparlar. Bu sayede gelir elde edebilirler. Bunun dışında Threads hesabının ürün satışı için açılması mümkündür. Ürünleri beğenen kişiler sipariş vereceklerinden gelir elde edilmeye başlar.

Threads üzerinden para kazanılmak isteniyorsa insanların ilgi gösterecekleri ve özgün olan paylaşımları yapmaları gerekir. Böylelikle beğeni, takipçi ya da yorum sayılarının artması kazançlarının artmasına yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN