TikTok'un Top 10 listesi belli oldu! Dünyanın en çok takip ettiği TikTok fenomenlerinin arasında Türk de var!

TikTok'un Top 10 listesi belli oldu! Dünyanın en çok takip ettiği TikTok fenomenlerinin arasında Türk de var!

Popüler sosyal medya uygulaması TikTok, birçok fenomenin yükselmesine ve geniş bir takipçi kitlesine ulaşmasına olanak sağlıyor. En çok takipçisi olan TikTok fenomenleri arasında Türkiye'den de bir isim bulunuyor. İşte TikTok platformunda en fazla takipçiye sahip 10 ünlü isim...

TikTok, son zamanlarda en çok takipçiye sahip olan isimleriyle gündemde. Sosyal medya platformunda büyük bir takipçi kitlesi edinen fenomenler, farklı coğrafyalardan gelerek geniş bir hayran kitlesine ulaşmış durumdalar. TikTok'ta en çok takip edilen fenomenler de belli oldu. Araların da Türk de var. İşte TikTok'ta en fazla takipçiye sahip olan 10 fenomen...

EN ÇOK TAKİP EDİLEN 10 TİKTOK FENOMENİ

10-Dwayne Johnson:

dw-1200x675.jpeg

Dünyaca ünlü iş insanı, eski profesyonel güreşçi ve aktör Dwayne Johnson, TikTok platformunda 71,1 milyon takipçiye sahip. Kendisi büyük bir hayran kitlesiyle etkileşim halinde ve popüler içerikler paylaşıyor.

9-Burak Özdemir (CZN Burak):

asd.jpg

Türk bir fenomen olan Burak Özdemir, TikTok'ta 71,7 milyon takipçiye sahip. Videolarında mutfak yeteneklerini sergileyen Burak Özdemir, dünya genelinde büyük bir popülarite kazanmış durumda.

8-Will Smith:

xcv.jpg

Hollywood aktörü Will Smith, TikTok platformunda 73,1 milyon takipçiye sahip. Kendisi eğlenceli ve ilgi çekici içeriklerle takipçilerini eğlendiriyor.

7-Kimberly Loaiza:

fdsfsd.jpg

Meksikalı TikTok fenomeni Kimberly Loaiza, 75,9 milyon takipçiyle dikkat çekiyor. Dans videoları ve günlük yaşam içerikleriyle geniş bir kitleye hitap ediyor.

6-Zach King:

dsasda.jpg

Yaratıcı ve büyüleyici videolarıyla tanınan Zach King, TikTok'ta 78 milyon takipçiye sahip. Kurgusal ve eğlenceli içerikleriyle izleyicilerini şaşırtıyor.

5-MrBeast (Jimmy Donaldson):

gfd.jpg

YouTube üzerindeki popülerliğiyle bilinen Jimmy Donaldson, TikTok platformunda da büyük bir takipçi kitlesine sahip. 84,8 milyon takipçiyle dikkat çekiyor ve benzersiz içerikler sunuyor.

4-Addison Rae:

fsd.jpg

Amerikalı dansçı ve sosyal medya fenomeni Addison Rae, TikTok'ta 88,5 milyon takipçiye sahip. Dans performansları ve enerjik videolarıyla geniş bir hayran kitlesine hitap ediyor.

3-Bella Poarch:

fdsdfs.jpg

Filipinli-Amerikalı şarkıcı ve TikTok fenomeni Bella Poarch, 92,6 milyon takipçiyle popülerliğini sürdürüyor. Müzik videoları ve eğlenceli içerikleriyle dikkat çekiyor.

2-Charli D’Amelio:

96avdyb7-charlinetworth-lead-1200x675.jpg

Amerikalı dansçı ve TikTok fenomeni Charli D’Amelio, 151 milyon takipçiyle büyük bir hayran kitlesine sahip. Dans videoları ve içten kişiliğiyle gençler arasında popülerliğini koruyor.

1-Khabane Lame:

kab-1578-001.jpg

Senegalli-İtalyan TikTok fenomeni Khabane Lame, TikTok platformunda en fazla takipçiye sahip isim olarak öne çıkıyor. 161,3 milyon takipçisiyle büyük bir kitleye ulaşmış durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN