TL desteğini sonlandırdı diye sırtınızı dönmeyin! Steam'de dev indirimler olacak: Kapitalizm ve Ekonomi Festivali başladı

TL desteğini sonlandırdı diye sırtınızı dönmeyin! Steam'de dev indirimler olacak: Kapitalizm ve Ekonomi Festivali başladı

TL desteğini sonlandırmasına rağmen Steam, o tarihte indirimli oyunları sunacak! Kimi zaman uygun fiyatlı oyunlarıyla Türk oyuncuları kendine geri çeken Steam, dev indirimleriyle öne çıkacak! Steam Kapitalizm ve Ekonomi Festivali başladı...

Dünyanın en büyük dijital oyun platformlarından biri olan Steam, her yıl düzenlediği tematik festivallere bir yenisini ekledi. Steam Kapitalizm ve Ekonomi Festivali, 8 Ocak 2024 tarihinde başladı ve 15 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek.

Festival, kapitalizm ve ekonomi temaları etrafında şekillenen oyunlara odaklanıyor ve bu oyunlarda indirimler sunuyor. Tycoon, strateji, ticaret ve yönetim gibi türlerdeki oyunlar, festival kapsamında özel fiyatlarla oyuncularla buluşuyor.

STEAM'DE HANGİ OYUNLAR İNDİRİMDE?

steam-indirimli-oyunlar-2.webp

Festivalde indirime giren bazı oyunlar arasında şunlar bulunuyor:

  1. Tropico 6: Politik strateji oyunu, tropikal bir adada liderlik yapma, şehirleri inşa etme, ekonomiyi yönetme ve halkı mutlu etme temalarını işliyor. Steam'de %60 indirimle 15.99 dolar fiyatıyla satışta.

  2. Dealer's Life 2: İkinci el eşya dükkanını yönetme ve ticaret yapma konseptine dayanan bu oyunda nadir eşyaları keşfetme ve müşterilerle pazarlık yapma deneyimi sunuluyor. Steam'de %30 indirimle 5.59 dolar fiyatıyla satışta.

  3. RAILGRADE: Demiryolu inşa ve yönetme simülasyonu, oyunculara kendi tren ağlarını kurma, güzergahları planlama ve lojistik zorlukları aşma fırsatı tanıyor. Steam'de %35 indirimle 9.74 dolar fiyatıyla satışta.

  4. Cities: Skylines: Şehir planlama ve yönetiminde ustalaşma imkanı sunan bu oyun, altyapı oluşturma, sakinlerin ihtiyaçlarını karşılama ve kendi metropolünü inşa etme üzerine odaklanıyor. Steam'de %70 indirimle 5.39 dolar fiyatıyla satışta.

  5. Jurassic World Evolution 2: Jurassic Park'ı inşa etme, dinozorları yetiştirme ve parkı yönetme konseptini içeren bu simülasyon oyunu, oyunculara eğlenceli bir dinozor tema parkı deneyimi sunuyor. Steam'de %70 indirimle 8.09 dolar fiyatıyla satışta.

  6. Transport Fever 2: Ulaşım şirketini yönetme, tren, otobüs, gemi ve uçak hatları oluşturma, ticaret ve yolcu taşımacılığını kontrol etme fırsatı veren bir simülasyon oyunudur. Steam'de %50 indirimle 9.49 dolar fiyatıyla satışta.

  7. X4: Foundations: Uzay ticaret, keşif ve savaş simülasyonu, oyunculara kendi uzay imparatorluklarını kurma, gemi inşa etme ve galaksiyi keşfetme şansı tanıyor. Steam'de %60 indirimle 9.19 dolar fiyatıyla satışta.

  8. Planet Coaster: Eğlenceli bir tema parkı inşa etme, heyecan verici roller coaster'lar tasarlama ve ziyaretçilerin keyifli bir gün geçirmesini sağlama üzerine odaklanan bu oyun, Steam'de %70 indirimle 6.29 dolar fiyatıyla satışta.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN