Twitter hesabı kalıcı olarak nasıl silinir? İşte hesap silme rehberi: Bunları yapınca kalıcı olarak kapanacak

Twitter hesabı kalıcı olarak nasıl silinir? İşte hesap silme rehberi: Bunları yapınca kalıcı olarak kapanacak

Twitter hesabını kalıcı olarak silmek için ne yapmak gerekir? Bunları yapınca Twitter, şimdiki adıyla X hesabınızı kalıcı olarak kapatabileceksiniz! İşte hesap silme rehberi...

Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra önemli değişikliklere uğrayan Twitter, metin odaklı içerikleri ve Trendler bölümü sayesinde güncel bilgileri paylaşma ve gelişmeleri takip etme konusunda daha aktif bir kullanım alanı bulmaktadır. Ancak, platformdaki tartışmalar nedeniyle uzaklaşmak isteyenlerin sayısı artmaktadır. İşte bu rehberde, Twitter hesabınızı kalıcı olarak silmenin adımları:

Önemli Notlar:

Twitter, hesap silme işleminden önce 30 günlük bir bekleme süresi sunar. Bu süre içinde aynı kullanıcı adı ve şifre ile tekrar giriş yaparak hesabınızı geri aktif hale getirebilirsiniz. Bu nedenle kararınızı tekrar gözden geçirmek istiyorsanız, 30 gün içinde hesabınıza tekrar giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Veri İndirme: Hesabınızı silmeden önce, Twitter'ın size sağladığı veri indirme seçeneğini kullanmanız önerilir. Bu, hesap bilgilerinizi, geçmişinizi, etkinliklerinizi ve diğer verileri içeren bir ZIP dosyasını talep etmenizi sağlar.

TWİTTER HESABI KALICI OLARAK NASIL SİLİNİR?

  1. Twitter Hesap Silme Linki: Twitter Hesap Silme Sayfası adresine gidin.

  2. Oturum Açma: Eğer daha önce oturum açmadıysanız, kullanıcı adı ve şifrenizi girerek oturum açın.

  3. Devre Dışı Bırak: "Bu, hesabınızı devre dışı bırakacaktır" uyarısının olduğu sayfada, işlemi tamamlamak için "Devre Dışı Bırak" seçeneğine tıklayın.

  4. Onaylama: Devre Dışı Bırak seçeneğine tıkladıktan sonra işlemi onaylamak için gelen uyarıyı kabul edin.

  5. 30 Gün Bekleme Süresi: Twitter, hesabınızı kalıcı olarak silmeden önce 30 günlük bir bekleme süresi tanır. Bu süre içinde hesabınıza giriş yaparsanız işlem geri alınır.

twitter-nasil-kapatilir-1.jpg

twitter-nasil-kapatilir-2.jpg

Hesap silme işlemi tamamlandığında, hesabınıza dair veriler 30 gün boyunca saklanır. Eğer 30 gün içinde aynı kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparsanız hesabınız yeniden aktif olur. Yeniden hesap silmek isterseniz, yukarıdaki adımları tekrarlayarak 30 gün beklemeniz gerekecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN