Vivo Y28 5G tanıtıldı! Fiyatı ise her bütçeye uygun: Özellikleri açıklandı

Vivo Y28 5G tanıtıldı! Fiyatı ise her bütçeye uygun: Özellikleri açıklandı

Vivo Y28 5G model telefonunu tanıttı! Fiyatını ve özellikleri de belli oldu! Her bütçeye uygun fiyat sunuyor! İşte Vivo Y28 5G özellikleri ve fiyatı...

Vivo, uygun fiyatlı akıllı telefonlar segmentindeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Hindistan pazarında tanıtılan Vivo Y28 5G modeli, 8GB'a kadar RAM kapasitesi ve damla çentikli ekran gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

VİVO Y28 5G TEKNİK ÖZELLİKLERİ

vivo-y28-1.png

Vivo Y28 5G, 90Hz yenileme hızına sahip 6,56 inç HD+ LCD ekrana sahip. MediaTek Dimensity 6020 yonga seti tarafından desteklenen cihaz, 8GB'a kadar RAM ve 128GB depolama alanı sunuyor. Bu depolama alanı, microSD kart ile 1TB'a kadar genişletilebiliyor.

Arka tarafta 50 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü bulunan çift kamera kurulumu yer alıyor. Ön tarafta ise su damlası çentikli 8 Megapiksel selfie kamerası dikkat çekiyor. Cihaz, kutusundan Android 13 tabanlı FuntouchOS 13 işletim sistemi ile çıkıyor ve 15W hızlı şarj destekli 5000mAh bataryadan güç alıyor.

Ayrıca, Vivo Y28 5G'nin fiziksel parmak izi sensörü, 3,5 mm kulaklık jakı gibi özelliklere sahip olduğu belirtiliyor. Cihaz, 186 gram ağırlığında ve 8,09 mm kalınlığında tasarlanmış. Ayrıca, IP54 sertifikası ile su ve toza karşı dayanıklılık özelliğine sahip olduğu ifade ediliyor.

FİYATI NE KADAR OLACAK?

Vivo Y28 5G'nin fiyatı, 168 dolardan başlayıp 205 dolara kadar uzanıyor. Kristal Mor ve Glitter Aqua renk seçenekleriyle Hindistan'da satışa sunulacak olan cihazın Türkiye'ye ne zaman geleceği ise henüz belirsiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN