WhasApp'ın Gizli Özelliği İle İfşa Olacaksınız! Yeni Özellik Sayesinde Artık Hiçbir Şey Gizli Kalmayacak

WhasApp'ın Gizli Özelliği İle İfşa Olacaksınız!  Yeni Özellik Sayesinde Artık Hiçbir Şey Gizli Kalmayacak

En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp herkesin beklediği o özelliği için çalışmalara başladı. Bu özellik sayesinde artık gizli hiçbir şeyiniz kalmayacak. İşte WhatsApp'ın üzerine çalıştığı o gizli özellik.

SMS dönemini tarihe gömen WhatsApp dünya çapında en çok tercih edilen uygulamalar arasında. Meta bünyesinde çalışmalarına devam eden WhatsApp kullanıcıları için yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Kullanıcıları için güvenliğe önem veren WhatsApp gizli bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Artık bu özellik sayesinde kimin mesaj attığını göreceksiniz Nasıl mı? İşte kullanıcıları heyecanlandıran o yeni özellik.

1440841.jpg

WHATSAPP O ÖZELLİK İÇİN DÜĞMEYE BASTI

En çok kullanılan popüler mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp dikkat çeken bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. Henüz resmi bir açıklama gelmeyen WhatsApp'ın bu güncellemesi sızdırıldı. Üzerine çalışılan özelliğin kullanıcılar tarafından en çok şikayetçi olduğu özelliklerden biri. WhatsApp iOS kullanıcılarının tümü sohbetlerden yeni bir mesaj bildirimi aldıklarında mesaj atan kişilerin fotoğraflarını göremiyorlar. Bu durumdan çok sayıda kullanıcının şikayetçi olduğu biliniyor. Şikayetler üzerine çalışmalara başlayan WhatsApp, yeni güncelleme ile bu durumu ortadan kaldırmayı planlıyor. Bu özelliğin henüz ne zaman aktif olacağı bilinmiyor. Kullanıcılar ise aktifleşeceği tarihi bekliyor.

w.jpg

MESAJLARA ARTIK KALP EKOMOJİSİYLE CEVAP VERECEKSİNİZ

Sosyal medya uygulamları üzerine çalışa WhatsApp her geçen gün WhatsApp daha kullanışlı hale getirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Instagram'da bulunan kalp ve beğeni emojilerini bünyesine geçiren WhatsApp'ta mesajlara artık kalp emojisi ile cevap verilebiliyor. Kullanıcıları için sürekli güncellemeye giden WhatsApp güvenliği üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarına devam ediyor.

GRUP MESAJLARI İÇİN DE DÜĞMEYE BASTI!

Grup çalışmaları içim süreli mesaj özelliği içinde iyileştirme yapan WhatsApp mesaj saklama güncellemesi de getirmeyi düşünüyor. Eski özellikleri üzerine sürekli yenilikler yapmaya çalışan WhatsApp, Meta bünyesinde çalışıyor. Kullanıcıları için geliştirdiği özellikleri genelde resmi olarak duyuran WhatsApp'ın bu yeni özelliği sosyal medyaya sızdırıldı. Eğer yeni özellik aktifleşirse size mesaj atan kullanıcıların artık profil fotoğraflarını görebileceksiniz. Listenizde olmadığı halde size mesaj atanlar ya da profil fotoğraflarını saklayanlar artık bunu yapamayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN