WhatsApp'tan büyük adım! Kanallar özelliğini sınırları genişletildi: Listeye 7 ülke daha eklendi

WhatsApp'tan büyük adım! Kanallar özelliğini sınırları genişletildi: Listeye 7 ülke daha eklendi

WhatsApp, geçtiğimiz günlerde duyurduğu kanallar özelliğinin kullanım ağını genişletmeye başladı. Platform söz konusu özelliği Kolombiya ve Singapur'dan sonra diğer ülkelerde de kullanıma açtı.

Dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların işini kolaylaştıracak kanallar özelliği üzerindeki çalışmasını sürdürüyor. Şuana dek Android 2.23.10.14 beta sürümlerinde kullanılan kanallar özelliği, artık küresel olarak yayınlanacak.

KANALLAR ÖZELLİĞİ YAYILMAYA BAŞLADI

Kanallar özelliğini Kolombiya ve Singapur gibi ülkelere sunan WhatsApp, bu özelliği diğer ülkelerde de kullanıma açtı. Kanallar özelliğinin kullanıma açıldığı ülkeler Mısır, Şili, Malezya, Fas, Ukrayna, Kenya ve Peru olarak kaydedildi.

Şirket yeni özelliği, kullanıcıların bilgi ağından yararlanmak için farklı STK'ları, tıbbi araştırma kurumlarını, doğruluk kontrol organlarını ve yerel yetkilileri takip etmeleri amacıyla başlattı. Lansman esnasında WhatsApp, kanallar özelliğini sene sonuna kadar herkesin kullanımına sunmayı amaçladığını da belirtti.

haber-13-ic.jpg

Kanallar, yöneticilerin kanalın parçası olan kişilerin metin, fotoğraf ve video yollayabildiği tek yönlü konuşmalar olarak dikkat çekiyor. Kanal yöneticisinin profil fotoğrafı ve iletişim bilgileri takipçiler tarafından görülemezken, aynı şekilde takipçilerin telefon numaraları da karşı taraftan görülemeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN