Whatsapp'tan yanlış mesaj göndermeye son veren özellik! Bu yenilik keşke daha önce gelseydi diyeceksiniz

Whatsapp'tan yanlış mesaj göndermeye son veren özellik! Bu yenilik keşke daha önce gelseydi diyeceksiniz

Milyonlarca WhatsApp kullanıcısının şikayetçi olduğu o konuya çözüm getirildi! WhatsApp’tan yanlış mesaj göndermeye son veren özellik geliyor… Kullanıcılar bu özelliğe bayılacak. Hatta keşke daha önce gelseydi diyeceksiniz. İşte WhatsApp’ın o yeni özelliğinden detaylar…

Dünya üzerinde milyarlarca kişi tarafından kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir güncelleme ile gündeme geldi. Bu özellik ile artık yanlış mesaj gönderme devri kapanacak. Birçok kişinin şikayetçi olduğu, yanlış mesaj gönderince telaşa kapıldığı duruma son verilecek. Bu özellik sayesinde herkes rahat bir nefes alacak. İşte yeni özellik…

YENİ SOHBET GÜNCELLEMESİ GELİYOR

Henüz çalışmaların yapıldığı ve beta kullanıcıların görebildiği bu özellik kapsamında sohbet filtreleme geliyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde grup sohbetlerini ve kişisel sohbetlerini ayırabilecek. Şimdilik beta kullanıcılarının denediği özellik büyük bir beğeni topladı.

wp.jpg

Değişen arayüz sayesinde mesajlar, “Okunmamış Sohbetler”, “Bireysel Sohbetler” ve “Grup Sohbetleri” seçenekleri ile karşımıza çıkacak. Filtreleme yapılan güncellemede iletişim esnasında hata yapılması en aza indirilecek. Bu da kullanıcıların uygulamayı daha konforlu kullanmalarını sağlayacak.

ŞİMDİLİK SADECE BETA ÜYELERİNE

Şimdilik yalnızca beta kullanıcılarının erişebildiği bu özellik, o kullanıcıların geri bildirimleri sonucunda herkese açık bir hale getirilecek. Kısa süre içinde herkese sunulması beklenen güncellemenin e-posta doğrulama, aramalar esnasında IP gizleme gibi özelliklerin de sunulacağı düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN