Whatsapp’tan yenilik üstüne yenilik! Mesajlaşmak artık daha eğlenceli bir hal alacak

Whatsapp’tan yenilik üstüne yenilik! Mesajlaşmak artık daha eğlenceli bir hal alacak

Dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması artık daha keyifli bir hale geliyor. Son günlerde güncellemeleriyle gündemde yer alan WhatsApp yeni güncellemesini açıkladı. İşte yeni güncelleme hakkında merak edilen tüm detaylar…

2014 yılında Meta tarafından satın alınan WhatsApp, son günlerde yeni güncellemeleriyle gündemde yer alıyor. Meto tarafından satın alınan bir diğer sosyal medya platformu ise Instagram olarak karşımıza çıkmaktadır. Meta tarafından hizmete sunulan Avatar uygulaması popüler bir hale gelirken şimdilerde en çok kullanılan emojiler olarak görülmektedir. Avatar özelliğine WhatsApp uygulamasına da getiren Meta, tüm detayları açıkladı. İşte yeni güncelleme hakkında merak edilen tüm detaylar…


MESAJLAŞMAK ARTIK DAHA EĞLENCELİ


WhatsApp uygulaması üzerinde yapılan yeni güncellemeler dikkat çekerken son olarak Avatarlar kullanıma açıldı. Eskiden sadece Avatar tasarımı yapılabilirken şimdilerde profil fotoğrafı ya da sohbetler arası mesajlarda kullanılabileceği duyuruldu.

whatsapp-avatar.jpg

WABetaInfo’nun haberi doğrultusunda Avatar kullanımı kararlı sürme getirildi. Bu özellik ile birlikte kullanıcılar avatarları profil resmi ya da sohbetler arasında çıkartma olarak kullanılabilecek.

WhatsApp'ın Avatar özelliği yavaş yavaş kullanıcıların erişimine açılırken önümüzdeki haftaya kadar büyük oranda herkesin kullanabileceği aktarıldı. Avatar özelliğini kullanmak isteyen kişilerin WhatsApp'ın son sürümünü yüklemesi gerekmektedir. Whatsapp'ınızı güncelleyerek Avatarınızı oluşturmanın tadını çıkarabilirsiniz. Avatar oluşturmak için ten rengi, göz rengi, kıyafetler gibi pek çok farklı seçenek bulunuyor.

whatsapp-avatarr.jpg
Meta daha önce Avatar kullanımına Instagram üzerinden de kullanımı açtı.Bununla birlikte Direct mesajlarında avatarlar sohbetlere renk katıyor.Hem profil fotoğrafı hem de sohbetler arasında kullanılabilen Avatarlar Apple, tarafından geliştirilen Memoji’yi ikinci plana atmak için geliştirildi. Uygulamanın başarılı olup olmayacağı ise ilerleyen süreçte belli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN