X ile WWE anlaştı! Artık güreş müsabakaları X üzerinden izlenebilecek: Ne zaman başlayacağı bile belli

X ile WWE anlaştı! Artık güreş müsabakaları X üzerinden izlenebilecek: Ne zaman başlayacağı bile belli

Sosyal medya platformu X ile Amerikan güreş organizasyonu WWE anlaşmaya vardı! Artık WWE güreşleri X platformundan canlı olarak yayınlanacak! Ne zaman yayınlanacağı ise belli oldu...

Elon Musk'un yönetimindeki X şirketi, sık sık sıra dışı adımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Bu seferki hamle, WWE müsabakalarının X platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak olmasıyla ilgili. İddialara göre, önümüzdeki bahar aylarında başlayacak olan bu yayınlar, X platformundan başka hiçbir yerde izlenemeyecek.

MAÇLAR 5 DAKİKADAN UZUN OLMAYACAK

wwe-nereden-izlenir-1.jpeg

Ancak, bu müsabakalar klasik WWE formatından farklı olacak. İddialara göre, maçlar izleyicilerin dikkatini kaybetmemesi için 5 dakikadan fazla sürmeyecek. "Speed" adı verilen bu yeni format, sadece X platformu için özel olarak düzenlenecek ve haftalık olarak yayınlanacak.

X platformunun WWE ile yaptığı bu anlaşma, şirketin yayıncılık sektöründe öncü olma hedeflerinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Özellikle CNN'den Don Lemon ve ünlü spor yorumcusu Jim Rome ile yapılan uzun süreli anlaşmalar da, bu stratejinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Platformun spor alanına özel önem verdiği biliniyor; daha önce 2024 FIFA Dünya Kupası ve Paris Olimpiyatları'nı da naklen yayınlamıştı. Ancak, bu planların uzun vadede ne kadar başarılı olacağı zamanla gözlemlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN