Xiaomi yine bir ilke imza atıyor! Katlanabilir telefonuyla tüm dikkatleri çekecek: İşte Mix Flip özellikleri

Xiaomi yine bir ilke imza atıyor! Katlanabilir telefonuyla tüm dikkatleri çekecek: İşte Mix Flip özellikleri

Telefon dünyasında çığır açan modelleriyle bilinen dev şirket Xiaomi'nin yeni telefonunun özellikleri ortaya çıktı! Xiaomi yine bir ilke imza atıyor! Gören nereden aldığınızı soracak. İşte Mix Flip özellikleri...

Akıllı telefon sektöründe katlanabilir modellerin yükselişi devam ederken, Xiaomi'nin beklenen modeli Mix Flip, sektöre damgasını vuracak bir özelliği bünyesinde barındırmaya hazırlanıyor. Xiaomi Mix Flip, uydu bağlantısı desteği ile gelecek olup, bu özelliğiyle katlanabilir akıllı telefon dünyasında çığır açacak.

Uydu bağlantısı özelliği, ilk olarak iPhone 14 serisiyle tanıtılmış ve ardından birçok üretici tarafından benimsenmişti. Xiaomi, Mix Flip modeliyle bu alandaki iddiasını ortaya koyuyor ve Çin sertifikasyon web sitesinde beliren detaylara göre, Mix Flip, uydu bağlantısı destekli ilk katlanabilir akıllı telefon olma özelliği taşıyor.

XIAOMI MIX FLIP ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Mix Flip için kritik eşik aşıldı! İşte detaylar - ShiftDelete.Net

  • Mix Flip'in işlemcisi, Snapdragon 8 Gen 3 ile güçlendirilecek, bu da cihazın üst düzey performans sunmasını sağlayacak.
  • 12 GB ve 16 GB RAM seçenekleriyle kullanıcılarına geniş bir bellek kapasitesi sunacak olan model, 256 GB, 512 GB ve 1 TB depolama seçenekleriyle geliyor.
  • Arka panelde 50 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 12 MP 3x optik yakınlaştırmaya sahip telefoto kamera ile kullanıcıların fotoğraf deneyimini zirveye çıkaracak.
  • Ön panelde yer alacak 6.7 inç FullHD Plus AMOLED ekran, kullanıcılara etkileyici bir görsel deneyim sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN