Xiaomi Redmi 10 Telefonlarında Çıldırtan Kampanya! Araba Hızındaki Bu Telefonları Kaçırmayın

Xiaomi Redmi 10 Telefonlarında Çıldırtan Kampanya! Araba Hızındaki Bu Telefonları Kaçırmayın

Dolar kurunda yaşanan yükselişler telefon fiyatlarını da etkilemeye başladı. Sıfır telefon alamayan vatandaş ise çareyi ikinci el telefonlarda bulundu. Dünya markaları arasında yer alan Xiaomi ise herkesi sevdinirecek bir kampanya ile geldi. Xiaomi'ye uğramadan sakın karar vermeyin. İşte Xiaomi'den ağızları açıkta bırakan indirim.

Yaşan yüksek enflasyon tepeden tırnağa tüm sektörleri derinden etkilerken, telefon fiyatları da hızla yükselişe geçti. Çoğu yurt dışından Türkiye'ye ithal edilen telefon markaları dolar kurundan dolayı cepleri yakıyor. Sıfır telefonların yanına yaklaşamayan vatandaş için Çin menşei Xiaomi'den dev bir kampanya geldi. Uygun fiyata yüksek teknoloji ile üretilmiş telefon almak isteyenler Xiaomi Redmi 10 fiyatlarına bakmadan geçmesin. İşte Xiaomi Redmi 10 2022 Mayıs ayı fiyatları.

telefon.jpg

XİAOMİ REDMİ 10'DA KAÇIRILMAYACAK İNDİRİM

Dünyada uygun fiyat politikası ve üstün teknoloji ile üretilmiş telefonlar arasında yer alan Xiaomi'den herkesi sevindirecek dev bir kampanya geldi. 24 Nisan tarihinde başlayan bu kampanya ile 550 TL indirimle sıfır bir telefona sahip olabileceksiniz. Son modeli olan Redmi 10 ile piyasaya giriş yapan Xiaomi'nin bu telefon özelliklerini duyunca hemen telefonculara koşacaksınız. İşte araba hızındaki Xiaomi Redmi 10 özellikleri ve fiyatları.

telefon6.jpg

REDMİ 10 ARABA HIZINDA!

50 MP yapay zeka özelliğe sahip olan Redmi 10 modeli dörtlü kameraya sahip. Bu özelliği sayesinde yüksek çekimli fotoğraflar elde edebiliyorsunuz. 90 Hz yüksek hızı sayesinde uygulamalar içerisindeki geçişle akıcı ve hızlı olmaktadır. Yüksek hız performansı sayesinde telefonunuzda bulunan oyun uygulamalarını sorunsuz kullanabileceksiniz.

YÜKSEK HIZ PERFORMANSI VE UZUN PİL ÖMRÜ

AdaptiveSync, özelliğine sahip olan Redmi 10'un bu özelliği genelde yüksek kaliteli telefonlarda bulunmakta. Yani yenileme hızını içeriğin kare hızıyla otomatik olarak eşleştiriyor, böylece daha akıcı bir sonuç elde etmenizi sağlarken telefonun pil ömrünü de uzatıyor.

BİRBİRİNDEN ÇEKİÇİ RENK SEÇENEKLERİ

Rahat kullanımı ile kullanıcısına zorluk çıkarmayan Xiaomi Redmi 10 modeli ile 18 W hızlı şarj veya 9 W çift yönlü kablolu şarj özelliği sayesinde hızlı şarj olabilmekte. Kullanıcısına renk seçeneği de sunan Xiaomi Redmi 10, mat Karbon Grisi veya Mercan Beyazı, Deniz Mavisi renkleriyle satışta.

İŞTE XİAOMİ REDMİ 10 2022 FİYAT LİSTESİ

Redmi 10 2022 4GB+128GB, Gri 4.749,00 TL
Redmi 10 2022 4GB+128GB, Mavi 4.749,00 TL
Redmi 10 2022 4GB+128GB, Beyaz 4.749,00 TL'den kullanıcılarını bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN