Fiat Egea'dan Mayıs Ayında Çıldırtan Kampanya! İşte Sizi Sıfır Araç Sahibi Yapacak Fiat Egea 2022 Fiyatları

Fiat Egea'dan Mayıs Ayında Çıldırtan Kampanya! İşte Sizi Sıfır Araç Sahibi Yapacak Fiat Egea 2022 Fiyatları

Çip krizinden dolayı sıfır araçlarda fiyatlar tavan yaparken, ikinci el otomobillerde ise yüksek kilometre dönemine geçildi. Dünya markası Fiat ise Egea modelleri için düğmeye bastı. Ve araç sahiplerini sevindirecek bir kampanya ile geldi. İşe ağızları açıkta bırakacak Fiat Egea Mayıs 2022 Kampanyası.

Dünya çapında yaşanan çip krizi otomotiv sektörünü vurmaya devam ediyor. Sıfır araçlarda alım gücü düşmeye devam ederken, araç severler ikinci el otomobil fiyatlarına yöneldi. Enflasyon, dolar kurunda yaşanan ani ataklar, Rusya-Ukrayna krizi ve çip krizinde yaşanan olumsuzluklar sıfır araç fiyatlarını etkilemeye başladı. Çok uluslu otomotiv şirketleri arasında yer alan ve dünya çapında en çok tercih edilen araç markası Fiat, müşterileri için süper bir kampanya başlattı. Sıfır araç almak isteyenler Fiat Egea fiyatlarına bakmadan karar vermesin.

fiat2.jpg

HERKES BU KAMPANYA İLE ARAÇ SAHİBİ OLACAK

Sıfır araçların yanı sıra ikinci el satışlarında kimseye koltuğunu kaptırmayan Fiat, 2022 Mayıs ayına bomba gibi bir kampanya ile girdi. Wolksvagen, Ford, Hyundai gibi dünyaca ünlü markalar çip krizinden dolayı fiyat artışına giderken, Fiat geri vites yaptı ve araç severler için muhteşem bir kampanya başlattı.

tasarm.jpg

Rahat ve güvenli kullanımı ile dikkatleri çeken ve yakıt tasarrufu ile vatandaşın cebini rahatlatan Fiat Egea'nın Mayıs ayı fiyatları da yüzleri güldürecek. Şık ve konforlu tasarımı ile piyasanın tozunu alan Fiat Egea'da en düşük fiyat 289 bin liradan başlıyor. İşte sizi araç sahibi yapacak Fiat Egea 2022 Mayıs ayı fiyat listesi.

FİAT EGEA 2022 MAYIS AYI FİYATLARI

Fiat Egea 1,4 Fire 95 HP Easy Manuel Benzinli: 289 bin 900 TL

Fiat Egea 1,4 Fire 95 HP Easy Plus Paketli Manuel Benzinli: 302 bin 700 TL

Fiat Egea 1,3 M.Jet 95 HP Easy Manuel Dizel: 389 bin 900 TL

Fiat Egea 1,3 M.Jet 95 HP Easy Plus Paketli Manuel Dizel 427 bin 100 TL

Fiat Egea 1,6 M.Jet 130 HP DCT Easy Otomatik Dizel: 469 bin 900 TL

Fiat Egea 1,5 T4 Hibrit 130 HP AT Easy Otomatik Hibrit-Benzinli: 509 bin 900 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN