The Old Guard filmi Netflix'te: Filminin ikincisi ne zaman çekilecek?

The Old Guard filmi Netflix'te: Filminin ikincisi ne zaman çekilecek?

Başlangıcı, başrol oyuncusu Charlize Theron'un Türkiye’nin doğusundan alınmış bir baklavayı yemesiyle başlayan The Old Guard filmini Netflix’te seyredenler, filmi başarılı buldu. Hatta film, Netflix’te ilk 10’a girmeyi başardı.

Ölümsüz olan bir grup savaşçının, dünyadaki kötü olaylara müdahalesini konu edinen The Old Guard filmini internetten seyredenler, filmin ikinci serisini heyecanla bekliyor. Küresel bir ilaç şirketinin kötü grup üyelerini kaçırmasıyla başlayan filmde, aksiyon ve macera dolu anlar yaşanıyor.

THE OLD GUARD FİLMİ İNTERNETTEN NASIL SEYREDİLİR?

The Old Guard'ı seyretmek için ilk etapta Netflix'e ücretli üye olmanız gerekiyor. Üyelik işlemleri için de aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

NETFLİX İÇİN TIKLAYIN

THE OLD GUARD FİLMİ NETFLİX’TE İLK 10’A GİRDİ

Netflix'in yakın zaman evvel yayınladığı yeni fantastik aksiyon filmi The Old Guard, dünya çapında büyük bir ilgi ile karşılandı. Yapılan resmî açıklamalara göre; The Old Guard, Netflix'in en çok seyredilen 10 orijinal filmi arasına girmeyi başardı. Deadline'a konuşan Netflix yetkilileri, The Old Guard'ın ilk 4 haftasında 72 milyon hesapta seyredilmesini beklediklerini duyurdu.

En çok seyredilen 10 filmini geçen günlerde açıklayan Netflix listesinin ilk sırasında, ilk 4 haftasında 99 milyon seyredilen Extraction filmi bulunuyor. The Old Guard ise 72 milyon seyredilmesi hâlinde listede Murder Mystery'nin arkasından 5. sırada yer alacak. Fakat Netflix çoğunlukla tahminlerinde biraz mütevazı davranıyor, yani The Old Guard'ın 4 haftalık seyredilme rakamlarının 72 milyonu aşması hatta 80 milyonlara ulaşması da bekleniyor.

Ünlü oyuncu Charlize Theron'un başrolünü üstlendiği The Old Guard filmi, gizemli bir ölümsüzlüğü bulunan bir grup paralı asker ekibinin ilginç hikayesi konu ediniyor. Genel olarak seyircilerin beğenisini kazanan The Old Guard, şimdiye dek Türkiye de dâhil hemen hemen her ülkede Netflix Top 10 listesine girmeyi başardı.

Netflix şu an için resmi bir açıklama yapmasa da The Old Guard filminin bir devam filminin de geleceği söylenebilir.

Çünkü filmin sonu, büyük meraklara gebe bir şekilde bitiyor…

CHARLİZE THERON PAYLAŞTI, BAŞKAN ŞAHİN DAVET ETTİ

Dünyaca ünlü Oscar’lı yıldız oyuncu Charlize Theron, 'The Old Guard' filminde baklava yeme sahnesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmasının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ünlü yıldızı sosyal medya üzerinden şehre baklava yemeye davet etti.

Ünlü Hollywood yıldızı Theron, filmdeki baklava yediği sahneyi sosyal medya hesabından paylaşarak, "Tattığım en iyi şey. Gaziantep'te en iyisine sahip olduklarını duydum…" dedi. Paylaşım kısa sürede Gaziantep'te binlerce kişi tarafından beğenilirken, Başkan Şahin ise,"Filmde kendisine ikram edilen baklavayı tattığında bundan ne kadar keyif aldığını, bu lezzeti ne kadar beğendiğini gördük. Tabi tek bir dilim yeme ile anlaşılmaz. #CharlizeTheron'a baklava gönderiyor ve Gaziantep'e davet ediyoruz. Ayrıca gelsin lezzetin başkentinde UNESCO onaylı bu lezzetimizi yerinde tatsın. Çünkü sıcak sıcak yenildiği zaman lezzet bambaşka oluyor. Bizim baklavamız beş duyuya hitap ediyor. Bu yüzden kendisini Gaziantep’e davet ediyoruz. İnşallah davetimizi kırmaz ve Gaziantep’in tüm lezzetlerini tatmaya buraya gelir. Dear @CharlizeAfrica, we invite you Gaziantep to taste best baklava ever" ifadelerini kullandı.

Kentteki hem vatandaşlar hem de baklavacılar ise Başkan Şahin'e destek vererek ünlü yıldızı kente davet etti.

Eski model Chrissy Teigen ise aynı gün içerisinde sosyal medya hesabı üzernden paylaşım yaparak, baklavanın en iyisinin Gaziantep’te olduğunu yazdı. Teigen yaptığı paylaşımda, Gaziantep’li bir baklavacının Instagram hesabını paylaşarak, "Saatlerdir bu Instagram hesabındayım. Bir daha asla baklava yapmam. Yapabileceğim her şey buna saygısızlık olur" dedi.

PANDEMİDE NETFLİX KAZANDI

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi dönemini eğlence sektöründe en iyi biçimde geçiren şirketlerden birisi olan Netflix, sinemaların aylardır kapalı olduğundan dolayı 4 aylık süreçte en çok kazanan şirketlerden oldu. 4 aylık süre içerisinde Extraction, Spenser Confidential, The Old Guard gibi yüksek bütçeli filmleri abonelerine ulaştırmayı sürdüren Netflix'in abone sayısı da 2020'nin yalnızca ilk yarısı içerisinde tam 26 milyon arttı.

Netflix 2019'un toplamında toplam 28 milyon yeni abone eklemişti. 2020 yılı şimdiden geçen seneye yaklaşmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN