TOKİ'den 180 vadeli aylık 900 TL ödemeli konut kampanyası!

TOKİ'den 180 vadeli aylık 900 TL ödemeli konut kampanyası!

TOKİ 2021 konut başvurusu ne zaman, merak konusu oldu. Geçen yıl büyük ilgi gören ucuz konut projesine bu yıl da devam ediliyor. İlk kampanya haberi Adana'dan geldi. İşte, TOKİ alt gelir grubu ve sosyal konut projesi başvuru tarihleri...

Nisan ayı TOKİ konut satış kampanyasına dair yeni duyuru geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'da yer alan konut projelerinden ev satışı yapacağını duyurdu. e-Devlet üzerinden başvuru toplayacak olan TOKİ Başkanlığı'nın satış listesinde 1252 adet daire bulunuyor.

TOKİ ADANA KONUT BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan duyuruda Adana'da 1252 adet konutun satışa çıkarıldığı duyuruldu

Konut tipi 2+1 veya 3+1 olan dairelerden almak isteyenlerin, 5-22 Nisan 2021 tarihleri arasında Halkbank Adana Şubeleri ve e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecek.

TOKİ UCUZ KONUT KAMPANYASI

Kampanyalı konut satışları kapsamında 2021 duyuruları gelmeye başladı. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için konut satışı yapılacağını ilan eden TOKİ, ilk kampanya detaylarını açıkladı. TOKİ Başkanlığı'nın Adana'da yer alan projesinden ev almak isteyenler için hem 2+1 hem de 3+1 daire satışları yapılacak.

Kurum tarafından açıklanan satış listesinde alt gelir grubunda yer alan 2+1 dairelerden 908 adet satılacağı duyuruldu. Bunun yanında kurum 344 adet sosyal konut projesi kapsamında 3+1 daire satışı yapacak. TOKİ Başkanlığı tüm bu konutlar için özel ödeme seçenekleri sunacak.

TOKİ KONUT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adana'da ev almak isteyenler TOKİ Başkanlığı'na e-Devlet sistemi üzerinden başvuruda bulunacaklar. Başvurular için vatandaşlar 2+1 daireler için 1000 TL, 3+1 daireler için ise 2000 TL başvuru ücreti ödeyecek

Alt gelir grubu kapsamında 2+1 daire almak isteyenler ise sosyal konut projesinden 3+1 ev almak isteyenlere sunulan ödeme seçenekleri farklı.

TOKİ KONUT BAŞVURU SAYFASI

thumbs-b-c-34b2fe8bea0bd34564bacad1b00590b8.jpg

ALT GELİR GRUBU KONUT SATIŞI

Alt gelir grubu için ilan edilen 2+1 dairelerden almak isteyenler için düşük peşinat ve uzun vade seçenekleri bulunuyor.

Kurum 2+1 daireleri 184 bin TL ile 295 bin TL arasında bir değerde satıyor. Satışa çıkarılan konutların ortalama büyüklükleri aynı olurken fiyat farkının nedeni dairelerin konumları oluşturuyor. 2+1 dairelerden almak isteyenler için ödeme seçenekleri ise, aylık 900 TL'den başlayan taksitlerle 180 ay vade olanağı ve yüzde 12 peşinat ödemesi.

SOSYAL KONUT SATIŞI

Sosyal konut projelerinden 3+1 daire almak isteyenler için ise fiyatlar konutların büyüklükleri nedeniyle daha yüksek tutarda. 3+1 daireler için en düşük konut fiyatı 264 bin TL olarak açıklandı. 3+1 dairelerin fiyatları ise 364 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 3+1 dairelerde de konut fiyatlarında oluşan farkın en önemli nedeni konutun konumu.

2+1 dairelerden almak isteyenler için sunulan seçenekler ise daha farklı. Müşteriler alacakları evin değerinin yüzde 10'u ile yüzde 20'si oranında peşinat ödemesi yapabilecekler. Geri kalan tutar ise aylık 1176 TL'den başlayan fiyatlarla 120 ay yada 180 ay vade ile ödenebilecek.

TOKİ İLLERE GÖRE PROJELER

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN