Trump'tan Kovid-19 çıkışı: Vakaların yüzde 99'u tamamen zararsız!

Trump'tan Kovid-19 çıkışı: Vakaların yüzde 99'u tamamen zararsız!

Bağımsızlık Günü'nde koronavirüs (corona virüs) salgını ile ilgili iddiaları cümleler sarf eden Trump 'Çin'den gelen bir virüsle sarsıldık. Ama çok gelişme kaydettik. Stratejimiz doğru ilerliyor. Şu ana kadar yaklaşık 40 milyon kişiye test yaptık. Bunu yaparak vakaların yüzde 99'unun tamamen zararsız olduğunu gösterdik' dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, Bağımsızlık Günü nedeniyle Beyaz Saray'da düzenlenen törende koronavirüs (Covid-19) salgını ile ilgili iddiaları cümleler sarf etti.

"Çin'den gelen virüsle sarsıldık" diyen Trump, ABD'de 40 milyon insana test yapıldığını belirterek vakaların yüzde 99'unun 'tamamen zararsız' olduğunu söyledi

"KALİTELİ TESTLER YAPTIK"

Trump şunları kaydetti: Çin'den gelen bir virüsle sarsıldık. Ama çok gelişme kaydettik. Stratejimiz doğru ilerliyor. Çok şey öğrendik. Şu ana kadar yaklaşık 40 milyon kişiye test yaptık. Bunu yaparak vakaların yüzde 99'unun tamamen zararsız olduğunu gösterdik. Başka hiçbir ülkenin gösteremediği sonuçlar çünkü bizimki gibi test yapmıyorlar, sayı olarak değil kalite olarak.

YİNE TERSİNİ SÖYLEDİ

Trump, ABD'deki koronavirüs salgınıyla mücadele eden bilim insanlarının aksine "Tedavi ya da aşıya yıl bitmeden çok önce sahip olacağız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN