TÜBİTAK'a Ar-Ge personeli alınacak | TÜBİTAK Ar-Ge başvuru şartları

TÜBİTAK'a Ar-Ge personeli alınacak | TÜBİTAK Ar-Ge başvuru şartları

TÜBİTAK yayınladığı ilanına göre 16 Ar-Ge personeli alacağını duyurdu. TÜBİTAK’ın duyurusunun ardından vatandaşlar başvuru şartlarını merak etmeye başladı. Peki TÜBİTAK Ar-Ge başvuru şartları neler? İşte tüm detaylar…

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsünde (UEKAE) görev yapmak üzere 16 Ar-Ge personeli alınacağını duyurdu. Duyurunun ardından TÜBİTAK’ta görev almak isteyen vatandaşlar başvuru şartlarını arama motorlarında aramaya başladı. İşte TÜBİTAK’a alınacak 16 Ar-Ge personeli için başvuru şartları…

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunu (TÜBİTAK) Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsünde (UEKAE) görev yapmak üzere 16 Ar-Ge personeli alınacağını Resmi Gazete’de duyurdu.

Personel alımı için son başvuru tarihi 12 Kasım olarak belirlendi. İlana elektrik, elektronik teknolojisi, kimya teknolojisi veya bilgisayar teknolojisi ön lisans bölümlerinden mezun olanlar başvurabilecek.

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler "www.tubitak.gov.tr" internet adresinden, Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarından incelenebilecek.

19-10/24/baslikasadsiz-10.jpg

TÜBİTAK NEDİR?

TÜBİTAK 1963 yılında Cemal Gürsel tarafından kurulmuştur. TÜBİTAK, Türkiye'de bilim ve teknolojiyi teşvik etme, yönlendirme ve popülerleştirmeyi amaçlayan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın kuruluşlarındandır. Başlangıçtaki misyonu bilimsel araştırmaları ve genç bilim insanlarını desteklemek iken, bugün bünyesinde barındırdığı onlarca birimle birlikte, tarım politikalarının yönlendirilmesinden, Ar-ge projelerinin desteklenmesine kadar farklı alanları kapsayan bir misyona sahiptir. 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ…

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN