Tunceli şehitleri için Elazığ'da tören düzenlendi

Tunceli şehitleri için Elazığ'da tören düzenlendi

Dün sabah saatlerinde Tunceli'de meydana gelen helikopter kazasında 7'si polis, 1'i hakim, 1'i astsubay ve 3 mürettebatın naaşı Elazığ'a getirildi. Düzenlenen törenin ardından şehitler memleketlerine uğurlandı.

Tunceli'nin Pülümür İlçesi'nde dün düşen helikopter enkaz bölgesinden bu sabah alınan 12 şehidin cenazesi, helikopterlerle Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi Morgu'na getirildi. Helikopterden alınan şehit cenazeleri ambulanslarla hastane morguna konuldu. Burada yapılacak otopsinin ardından şehitlerin cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketlerine uğurlandı.

Şehit cenazelerinin getirildiği üniversite kampüsü içerisinde sıkı güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Fırat Üniversitesi'ne Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbettin Demirdağ ve askeri yetkililer de geldi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN