Türkiye Uzay Ajansı 123 personel başvuru şartları | İş başvurusunu kimler yapabilecek?

Türkiye Uzay Ajansı 123 personel başvuru şartları | İş başvurusunu kimler yapabilecek?

Türkiye Uzay Ajansı personel alımı yapacak. Kadrolar ve unvanlar Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile belirlendi. Peki, Türkiye Uzay Ajansı Personel alımları hangi branşlarda olacak, iş başvurusuna kimler başvurabilecek? İşte, Türkiye Uzay Ajansı personel alımı ile ilgili detaylar…

 

Türkiye Uzay Ajansı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 123 personel alınacağını duyurdu. İlanın ardından alıma başvurmak isteyenler hangi şartlarda alım yapılacağını araştırmaya başladı. Peki, Türkiye Uzay Ajansı personel alım şartları neler, kimler başvurabilecek? İşte, detaylar…

TÜRKİYE UZAY AJANSI ALINACAK KADROLAR

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan "52 numaralı" Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Türkiye Uzay Ajansı’na alınacak personel kadroları şu şekildedir:

Başkan (1), Başkan Yardımcısı (2), I. Hukuk Müşaviri (1), Daire Başkanı (6), Başkanlık Müşaviri (4), Uzay Teknolojileri Uzmanı (20), Uzay Teknolojileri Uzman Yardımcısı (10), Şube Müdürü (12), İç Denetçi (1), Avukat (3), Mühendis (20), Fizikçi (6), Matematikçi (6), Astronom (12), Grafiker (3), Memur (10), Sekreter (6). Olarak belirlenmiştir.

19-11/26/turkiye-uzay-ajansijpgg.jpg

TÜRKİYE UZAY AJANSI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELER?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayınlanan 52 Numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Türkiye Uzay Ajansına verilen görev ve yetkilerin kullanımına ilişkin usul ve esaslar, Ajans tarafından çıkarılacak bir yönetmelikle belirlenecek. Alım tarihleri henüz belirlenmemiş olup kesinleşmesi halinde Ajans tarafından ilan edilecek.

TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

AJANSA ALINACAK PERSONEL ÖZLÜK HAKLARI

Yapılacak düzenleme ile Ajans bünyesinde uzay teknolojileri uzmanı ve uzay teknolojileri uzman yardımcısı istihdam edilebilecek.

Ajansa alınacak uzman ve uzman yardımcılığı kadrolarının mali, sosyal hak, ve diğer yardımlar gibi özlük hakları; adalet uzmanı ve adalet uzman yardımcılarının özlük haklarıyla denk olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN